Evert Santegoeds kraakt Gordons vakantiebestemming af: ‘Saai’

Evert Santegoeds kan het niet laten om een sneer uit te delen aan Gordon nu de entertainer weer een weekje terug is op sociale media. “Hij zit op de Malediven? Nou, daar was ik niet kapot van.”

Gordon en Evert Santegoeds © William Rutten

Gordon bewijst maar weer eens dat hij vrijwel alle berichtgeving over zichzelf in de media zélf uitlokt. Hij was de laatste tijd niet actief op Instagram en dat leidde tot een dramatische val van het aantal headlines over hem. Nu is Gordon weer een weekje terug op de socials, naar eigen zeggen om wat tv-shows te promoten, en haalt hij direct weer alle media.

Gordon weer terug

Het bevalt Gordon naar eigen zeggen goed zonder sociale media. “Even een teken van leven. Leven zonder Instagram of andere social-mediavervuiling bevalt me enorm goed. Doe het ook! Haal het sowieso van je telefoon af en merk dat je leven nul verandert en je juist veel meer tijd krijgt voor andere dingen”, zegt hij.

Hij vervolgt: “Step out of the ratrace en gebruik het alleen nog voor je werk of andere dingen niet-gerelateerd aan je privéleven. Ik ben weer even een weekje terug op Insta om promotie te doen voor mijn programma’s Down the Road (3 januari) en Kookklunzen (8 december) en een mooie promotrip naar de Malediven waar ik net aankom!”

‘Het gaat goed’

Kennelijk heeft Gordon een gesponsord reisje naar de Malediven geregeld en moet hij daar verslag van doen op sociale media. Hij sluit zijn bericht als volgt af: “Ik hoop wel dat jullie me een beetje gemist hebben dat dan weer wel! Het gaat goed met deze ouwe baas!”

Die laatste opmerking vindt Telegraaf-sterverslaggever Jordi Versteegden maar vreemd, zegt hij in de podcast Strikt Privé. “Hij zegt dat hij het zo heerlijk vond om het zonder Instagram te doen en in de laatste regel hoopt hij dan wel dat de mensen hem een beetje gemist hebben, dus hij kan ook weer niet zonder die aandacht. Wat is het nou?”

Evert kraakt af

Zijn collega Evert Santegoeds begint vervolgens de vakantiebestemming van Gordon af te kraken. “Ik ben er weleens geweest op de Malediven, maar ik was er niet helemaal kapot van, want ja: je zit daar op een eilandje van 30 meter lang en 20 meter breed en dat is dan je hele hotel. Dat is ’s avonds nou niet echt…”

Niet echt bruisend, wil Evert zeggen. Oftewel: ronduit saai. “Het is bovendien een islamitisch land. Nou, daar is hij wel aan gewend inmiddels, maar het is goed weer van hem te horen. Hij plaatst er een foto bij waarvan ik denk: je ziet er goed uit, Gordon.”

Overdreven

Evert vindt de boodschap van Gordon een beetje overdreven. “Hij heeft nu de oproep gedaan van: eigenlijk zou iedereen van social media moeten verdwijnen. Hij geeft ook tips, van: ‘Haal het van je telefoon! Kijk wat het scheelt! En de ratrace!’”

Hij vervolgt: “Het doet me een beetje denken aan die mensen die hun leven lang gezopen hebben en dan stoppen met drinken en dan moet iedereen stoppen met drinken, weet je wel. Je kunt het ook gewoon een beetje in de hand houden. Maar ja, dat is bij Gordon op geen enkel gebied heel erg gelukt ooit.”

Instagram

De Instagram-post van Gordon:

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon is weer een weekje terug op Instagram. Leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen