Beau van Erven Dorens live op tv onder hypnose: ‘Hoe kán dit?!’

Beau van Erven Dorens is gisterenavond live op televisie gehypnotiseerd door Rasti Rostelli. Het lukte hem daarna niet meer om de slechts 70 kilo wegende hypnotiseur op te tillen. “Hoe kán dit?!”

Beau van Erven Dorens © RTL

Rasti Rostelli is uit de mottenballen getrokken. Hij reist weer met zijn variétécircus door het land en dat mocht hij gisteren komen promoten in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Aan het eind van de uitzending werd de presentator zelf ook nog even onder hypnose gebracht.

‘Til me omhoog!’

Het voorstel van Rasti om Beau te hypnotiseren lijkt spontaan. “Beau, het is mooi om te kijken wat er allemaal gebeurt, maar ik wil ook met jou iets doen.”

Beau: “Als we het kort doen, want het RTL Nieuws wacht.”

Rasti: “Ja, ja, ja, goede smoes.”

Beau: “Wat moet ik doen?”

Rasti: “Ik weeg 70 kilo. Til me omhoog.”

1.000 kilo

Beau doet het twee keer. Rasti: “Je hebt me twee keer opgetild. Als iemand je zou vragen of je het voor de derde keer zou kunnen, wat is dan je antwoord?”

Als Beau bevestigend antwoordt, zegt Rasti weer: “Wat je twee keer kan, kan je ook drie keer? Niet alles.”

Dan begint Rasti met zijn hypnose: “Ik weeg 100 kilo, Beau. 200 kilo. 300 kilo. 500 kilo. 1.000 kilo. Ik ben vastgespijkerd op het podium. Wat je ook doet, hoe meer kracht je inzet om mij op te tellen, hoe zwaarder ga ik worden.”

“Ik weet wat je misschien nu denkt: laat hem lullen wat hij wil, ik til hem zo omhoog, maar voor het eerst zul je merken dat er meer is tussen hemel en aarde. 1.000 kilo. Ik ben loodzwaar. Til.”

‘Het gaat niet!’

Beau probeert het dan voor de derde keer, zonder succes. “Nou, het gaat echt niet. Ja, het gaat echt niet.”

Rasti daarna: “Zonder moeite ben je weer in staat me op te tillen. Je kan het weer. Til!”

Beau doet het moeiteloos. “Nou, het is niet te geloven. Ik heb heel lang Uri Geller gepresenteerd, ik weet wat fake is: ik kon hem echt niet optillen.”

Kritiek

Hoewel Beau het zelf ‘heel impressive‘ vond, zijn sommige kijkers minder enthousiast:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen