Jordi Versteegden: ‘Heeft Marc-Marie Huijbregts wat te verbergen?’

Jordi Versteegden, verslaggever van Telegraaf TV, begrijpt het helemaal dat er argwaan is over de zwijgzame houding van Marc-Marie Huijbregts. “Heb je iets te verbergen ofzo?”

Marc-Marie Huijbregts en Jordi Versteegden © RTL, Telegraaf

Veel mensen begrijpen er helemaal niets van dat Marc-Marie Huijbregts zo ontzettend zwijgzaam is over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De komediant heeft laten weten dat hij niet over zijn bevriende tv-collega ‘heen wil plassen‘ en heeft niet eens specifiek zijn medeleven geuit aan de slachtoffers van De Wereld Draait Door.

‘Wist hij meer?’

Shownieuws-ster Bart Ettekoven vraagt zich af waar Marc-Marie en zijn ‘irritante stemmetje‘ nu zijn, terwijl de mannen van de podcast Nare Jongens zich afvragen of de cabaretier misschien meer geweten heeft.

Die argwaan deelt Telegraaf-sterverslaggever Jordi Versteegden. “Ik denk dan: heb je iets te verbergen ofzo? Want inderdaad: als je altijd naar alles en iedereen uithaalt en niet íets, ook maar íets, zegt over Matthijs, bijvoorbeeld: ‘Wat vervelend voor de slachtoffers’, dan denk ik op een gegeven moment: er is iets aan de hand”, zegt hij in Strikt Privé.

Opmerkelijk

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het ook heel raar. “Het is raar, het is opvallend en eigenlijk buitengewoon teleurstellend dat iemand die over alles een mening heeft en zich begin dit jaar over het Voice-schandaal ook deed gelden, waar hij niets mee te maken heeft en ook niets van wist, dan zou je dat nu ook moeten doen.”

Kennelijk meet Marc-Marie met twee maten, aldus Evert. “Consequent zijn is in het leven niet altijd even gemakkelijk. Het is voor iemand die overal een mening over heeft en overal zijn licht over laat schijnen toch wel opmerkelijk. En dat geldt ook voor Claudia de Breij, hè?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen