Eva Jinek spreekt Wilfred Genee tegen: ‘Geen geld van Kruidvat’

Eva Jinek ontkent dat ze een flink pak geld heeft gekregen van de Kruidvat. Collega-BN’ers als Heleen van Royen en Wilfred Genee beweren van wel, maar dat klopt volgens de presentatrice niet.

Wilfred Genee en Eva Jinek © SBS 6

Al de hele week is Eva Jinek in het nieuws met allerlei verhalen over dat ze zo graag voor de Kruidvat wil werken. Ze heeft er een heel epistel over geschreven in haar nieuwsbrief en op een gegeven moment verscheen ze op haar Instagram-pagina zelfs in een heel Kruidvat-tenue. Wat is dit allemaal?

Eva ontkent

Volgens critici als Heleen van Royen en Wilfred Genee is het zo klaar als een klontje: zij denken dat Eva dik betaald krijgt van de Kruidvat. Het is immers lang geleden dat de drogisterijketen zó veelvuldig in het nieuws was als nu. Angela de Jong denkt dat er geen sprake is van een betaling, maar verwacht dat er een tv-programma aan vast zit.

Eva ontkent het nu allemaal in een kort statement. “Lieve mensen, voor de goede orde: mijn bezoek aan Kruidvat was uitsluitend en alleen maar voor de lol. Ik ben er niet voor betaald, het is geen sponsordeal, er komt geen ‘ludiek vervolg’, geen reclamecampagne of televisieprogramma.”

Puur en alleen

Het zijn allemaal insinuaties die nergens op gebaseerd zijn, aldus Eva. “Het was puur en alleen omdat het een langgekoesterde wens van mij was en Kruidvat zo aardig was om die wens in vervulling te laten gaan.”

Onder de post volgen weer allerlei BN’ers met hun eeuwige hartjes. “❤️❤️❤️”, zegt de zwaar uitgekauwde talkshowgast Francis van Broekhuizen bijvoorbeeld.

En Bas Smit denkt leuk te zijn: “Steeds verrassend, altijd voordelig 👏.”

Jörgen haalt uit

Jörgen Raymann haalt onder de post van Eva uit naar critici als Wilfred. “Doe maar geen moeite om het uit te leggen, een deel van de malloten heeft toch al z’n mening gevormd! Ik hoop dat je genoten hebt.👊🏾❤️”

En Aaf Brandt Corstius, die gisteren nog in Eva’s programma zat: “Natuurlijk! Onbegrijpelijk dat mensen dat niet snappen!”

Instagram

De verklaring van Eva:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jörgen Raymann noemt mensen als Wilfred Genee 'malloten'. Onaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen