Wilfred Genee denkt dat Eva Jinek flink betaald krijgt van Kruidvat

Wilfred Genee denkt net als Heleen van Royen dat Eva Jinek flink betaald krijgt voor haar pr-stunt met de Kruidvat. “Of ze daar geld voor krijgt? Dat denk ik wel”, aldus de VI-ster.

Wilfred Genee en Eva Jinek © SBS 6

De Kruidvat is in tijden niet zo vaak in het nieuws geweest. Eva Jinek zoekt flink de aandacht op met allerlei rare fantasieën die ze heeft over werken bij de drogisterijketen en daar heeft ze afgelopen weekend uitgebreid aandacht aan besteed in haar nieuwsbrief en op haar sociale media. Ze poseert zelfs in de kenmerkende bedrijfskleding.

Bijklussende Eva

BN’ers die producten aanprijzen op sociale media moeten dat er expliciet bij vermelden, maar dat doet Eva niet. Toch vraagt men zich af of de presentatrice zich niet stiekem aan het verrijken is. Schrijfster Heleen van Royen denkt in elk geval van wél.

De pr-stunt van Eva werd gisteren ook behandeld in Vandaag Inside. Wilfred Genee: “De mensen hebben het hartstikke moeilijk. Zelfs Eva Jinek zie ik nu bijklussen bij de Kruidvat. Wat is dit allemaal?”

Klein bedragje

Angela de Jong vraagt zich af of dit voor een tv-programma is. “Ik heb geen idee. Ik zag het en toen dacht ik: goh, dat is apart? Zou ze ook een soort Chantal Gaat Werken maken?”

Johan Derksen: “Ik denk dat de Kruidvat een klein bedragje overgemaakt heeft.”

René van der Gijp: “Dit was toch haar guilty pleasure?”

Wilfred: “Ja, dat werd erbij gezegd, maar denk je dat dat ook…”

René: “Ja, maar je gaat toch niet… Ik neem toch niet aan dat ze daar geld voor krijgt?”

Wilfred geeft daarop aan dat hij vermoedt dat Eva haar zakken aan het vullen is: “Dat denk ik wel.”

Sluikreclame

Johan overtuigd: “Ja, natuurlijk krijgt ze daar geld voor.”

René: “Nee, joh. Dan moet je zeggen: ‘Ik kreeg er geld voor’, maar dan ga je niet lullen dat het je guilty pleasure is.”

Angela: “Ik snap ook niet dat ze op vrijdagmiddag, als ze ’s avonds een live-uitzending heeft, even een paar uur bij de Kruidvat gaat zitten. Daar moet iets achter zitten, maar ik denk eerder een soort Videoland-serie. Dat ze gaat werken ofzo bij verschillende bedrijven, of stage gaat lopen.”

Johan: “Dat is dan ook een prachtige vorm van sluikreclame, hè?”

Wilfred: “Het is wel opmerkelijk.”

Eva ontkent

De gevreesde Yvonne Coldeweijer begrijpt er niets van. “Is er al pers die dit heeft nagevraagd bij Kruidvat? Hele aparte post van Eva idd. Mocht ze betaald zijn, hoort ze dat wel kenbaar te maken in haar post.”

De Telegraaf heeft het gecheckt bij Eva’s management. Verslaggever Jordi Versteegden: “Ik heb het management van Eva gesproken. Zij zeggen: ‘Nee, dit is absoluut geen campagne. Het is echt een fantasie van haar. Er klopt niets van de geruchten.’”

Toch houdt ook Jordi twijfels. “Dit is wel heel opvallend. Het roept natuurlijk vragen op en die had ze misschien meteen even moeten beantwoorden. Ze krijgt hier geen geld voor, zegt ze.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het vreemd dat Eva Jinek zogenaamd voor niets zoveel reclame maakt voor de Kruidvat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen