Nieuwe overburen André Hazes jr. weigeren Yvonne Coldeweijer

De nieuwe overburen van André Hazes jr. in het gehuchtje Wilnis weigeren spionnen te worden van Yvonne Coldeweijer. “Wij gaan dat in ieder geval niet doen”, laten ze vastberaden weten.

Yvonne Coldeweijer, André Hazes jr. en Monique Westenberg © YouTube, Instagram

André Hazes jr. heeft volgens showkenner Bart Ettekoven ontzettend weinig privacy in zijn nieuwe woning in Wilnis, omdat het een reguliere twee-onder-een-kapwoning in een reguliere woonwijk betreft. “Vanuit de achtertuin kijken er minimaal vijf andere huizen in zijn achtertuin”, zegt hij.

Weigerspion

Hé, dat is interessant, dacht Yvonne Coldeweijer. Zij plaatste een ludieke oproep in haar stories op Instagram: “Open vacature. Buurtspionnen gezocht uit Wilnis. 😂”

De nieuwe overburen van André laten echter in het AD weten dat ze daar niet in geïnteresseerd zijn. “Yvonne Coldeweijer liet op Instagram weten dat ze spionnen in Wilnis zoekt, maar wij worden dat in ieder geval niet. Hij verdient het om thuis met rust te worden gelaten.”

Sint Maarten

Deze bewoners van De Maricken, de nieuwbouwwijk in kwestie, zijn van plan om op dezelfde manier met André om te gaan als dat ze met al hun buren doen. “Het is een erg gezellige wijk en langzaamaan wordt het steeds mooier.”

De sfeer in de buurt is volgens deze mensen hartstikke goed en ze zijn niet van plan om Yvonne daartussen te laten komen. “Vorige week hebben we nog met z’n allen Sint Maarten gevierd.”

En Monique dan?

Die nieuwe woning van André roept wel vragen op, omdat Yvonne onlangs berichtte dat hij weer zou zijn ingetrokken bij Monique Westenberg. Zij woont in Berkel en Rodenrijs.

Yvonne: “André woot momenteel nog steeds bij Monique. Op 2 november heb ik gepost dat hij op zoek was naar een eigen woning. Spionnen waren toen in de veronderstelling dat het een huurwoning zou betreffen, omdat het om een tijdelijke oplossing gaat. André en Monique werken namelijk aan hun relatie.”

“André zal de koopwoning waarschijnlijk als mooie investering zien, ongeacht of hij er zelf gaat wonen of niet.”

Juice

De post van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen