Charles Groenhuijsen wil Marcel van Roosmalen niet aan Op1-tafel

Marcel van Roosmalen is welkom bij Op1, maar niet als Charles Groenhuijsen de presentator van dienst is. “We hebben schijnbaar een keertje gezegd dat hij dement is”, onthult de columnist.

Charles Groenhuijsen en Marcel van Roosmalen © NPO

Als opiniemaker met een scherpe mening wordt Marcel van Roosmalen regelmatig gevraagd om in talkshows aan te schuiven. Ook de redactie van Op1 weet hem goed te vinden. Zo hing het programma afgelopen week veelvuldig bij hem aan de lijn. “Op1 belde, een redactrice”, begint hij zijn verhaal in de podcast Weer Een Dag.

Op1 belt Marcel

Wat zei die redactrice? “Die zei van: ‘Marcel, mag ik aan jou vragen of je vaak in de eersteklas zit?’ Ik zei: ‘Ja, ik zit best vaak in de eersteklas.’ Toen zei ze: ‘Vind je het vervelend als er mensen uit de tweedeklas doorheen lopen?’”

Marcel antwoordde bevestigend. “Toen hoorde ik mezelf zeggen: ‘Nou, eigenlijk wel. Dat is helemaal niet de bedoeling van de eersteklas dat er mensen uit de tweedeklas doorheen lopen.’ Nou, toen heb ik vier dagen achter elkaar ping-ping gehad, van: ‘We willen een tafel over dit onderwerp.’ Bij Op1, hè!”

Niet aan MAX-tafel

Op1 wilde Marcel dolgraag aan tafel hebben zitten, maar dan niet op de avond van Charles. “Dat mocht dan niet de MAX-tafel zijn, want we hebben gezegd dat Charles Groenhuijsen dement is schijnbaar. Dus dat moest op een andere dag.”

Uiteindelijk zag Marcel af van het talkshowoptreden. “Ik zei: ‘Maar ik wil eigenlijk helemaal niet praten over mensen die door de eersteklas heen lopen.’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Charles Groenhuijsen wil Marcel van Roosmalen niet aan tafel. Flauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen