Badr Hari stormt op Yvonne Coldeweijer af: ‘Schrok me dood’

Yvonne Coldeweijer, de meest gevreesde vrouw van het Media Park en omstreken, is op straat belaagd door de levensgevaarlijke kickbokser Badr Hari. “Ik schrok me echt helemaal dood.”

Yvonne Coldeweijer en Badr Hari © RTL

Als Angela de Jong al een studiolamp op haar hoofd krijgt als ze wat gemeens roept over een BN’er, dan zullen ze Yvonne Coldeweijer in Hilversum inmiddels wel een halve martelgang toewensen. De juicekoningin schrok zich dan ook wezenloos toen ze anderdaags werd overvallen door de beruchte kickbokser Badr Hari.

Badr overvalt Yvonne

Badr zag Yvonne lopen op een trottoir in Amsterdam en besloot pardoes om op haar af te stormen. “Die kwam ik laatst tegen op straat”, legt ze uit op haar juicekanaal. “Hij remde ineens naast mij op de stoep met z’n fiets. Schrok me dood.”

Gelukkig was Badr goedgemutst. Sterker nog: hij blijkt zelfs een fanatieke fanboy. “We hebben even een praatje gemaakt. Hij vond de juice leuk. Wel een charismatische man. In het echt leuker dan op tv.”

André en Waylon

Er zijn tegelijkertijd natuurlijk genoeg BN’ers die Yvonne wel kunnen schieten, denk met name aan André Hazes jr. Hoe staat het daar eigenlijk mee? Is het alweer uit met Monique ‘knipperlicht’ Westenberg? “Hij woont nog steeds bij Monique en mini Dré en dat gaat allemaal goed. Perfect zelfs. Iets te perfect… Kan niet lang goed gaan, dit.”

En hoe staat het met Waylon? Is Bibi al bijgekomen van de tv-therapiesessie over zijn erectieproblemen? “Nog geen juice over gehoord… Zag wel dat ze meteen daarna stories ging plaatsen alsof het haar niks deed. Dan zal het tegengestelde wel waar zijn. En terecht want het was zo kansloos. Hahaha, om te janken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doet Yvonne Coldeweijer er goed aan om nog eens aan te schuiven bij RoddelPraat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen