Badr Hari verschoont geen luiers: ‘Anders moet hij kotsen’

Badr Hari mag dan inmiddels wel vijf kinderen hebben, maar luiers verschonen laat hij nog steeds aan het ‘vrouwtje’ over. De kickbokser vreest namelijk dat hij anders moet kotsen.

Badr Hari © Humberto

Hij was al vader van drie kinderen, maar Badr Hari kreeg daar begin vorig jaar ook nog eens een tweeling bij. Zijn vrouw Daphne Hari geeft nu een groot interview in de Beau Monde en daaruit blijkt dat de rolverdeling in huize-Hari nogal scheef is. Een beetje zoals Badrs neus als hij uit de boksring komt zeg maar.

Kotsende Badr

Op de vraag of Badr luiers verschoont, antwoordt Daphne: “Nee. Luiers verschonen, doet Badr niet. Hij heeft er nog nooit eentje verschoond. Nou, misschien noodgedwongen een keer. Hij zegt altijd: ‘Ik kan dat niet, dan ga ik overgeven.’”

Badr is wel een goede vader, vindt ze. “Gisteren nog: toen hij thuiskwam, waren drie van de vijf kids aan het huilen en de andere twee maakten ruzie. Hij zag dat ik ’t niet meer trok en gaf me een knuffel en zei iets liefs tegen me. Doordat hij rustig was en niet zo chaotisch reageerde als ik, werden de kids ook chill en was alles in no time weer oké.”

Vreselijk

Verder laat Daphne ook nog weten dat ze het vreselijk vindt als Badr klappen krijgt in de boksring. “Vreselijk, echt vreselijk. Ik kan niet naar zijn wedstrijden kijken. Soms denk ik: ik weet niet of ik er nog wel bij wil zijn. Maar ja, de vrouw van Badr Hari die ontbreekt bij een wedstrijd, da’s ook wat gek.”

“Het moment dat de wedstrijd begint, kan ik eigenlijk niet wachten tot het weer over is en hij heelhuids thuis is.”

Instagram

Daphne en Badr:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mannen die geen luiers verschonen: begrijpelijk of ouderwets?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen