Badr Hari gesteund na weigeren vieze luiers: ‘Poepende vrouwen? Bah!’

Badr Hari wordt door veel mensen aangevallen nu zijn vrouw Daphne heeft onthuld dat hij weigert om luiers te verschonen. Hij krijgt echter steun van Story-baas Guido den Aantrekker.

Guido den Aantrekker © SBS

Kickbokser Badr Hari heeft een heel bataljon aan kinderen, vijf, maar weigert zijn vrouw te helpen met het verschonen van luiers. Hij moet naar eigen zeggen kotsen van babypoep. Story-baas Guido den Aantrekker vindt dat echte mannen gewoon luiers moeten verschonen, maar toch heeft hij ook wel enig begrip voor Badr.

Poepende vrouwen

Guido stelt dat veel mannen poepende vrouwen sowieso al een onsmakelijk idee vinden. “Ik moet wel zeggen: wij mannen hebben vrouwen op een voetstuk staan, hè, dat is nou eenmaal zo. En überhaupt – het ging hier om een dochter in dit geval – een vrouw die poept, vinden heel veel mannen ook echt verschrikkelijk. Zelfs als het je eigen dochter is.”

Zijn collega’s in Shownieuws reageren daarop verbaasd. Natacha Harlequin: “Hij heeft heel vier dochters en één jongetje. Dan ben ik benieuwd of hij die wel verschoont. Geen onderscheid, hè? Of allemaal wel of allemaal niet.”

Neus ophalen

Guido vindt overigens wel dat Badr die luiers gewoon moet verschonen. “Dat is heel veel poep bij elkaar, hè, vijf kinderen. Het is toch geweldig dat iemand die echt andere kerels tot moes slaat in de ring moet overgeven als hij een poepluier moet verschonen?”

“We hebben het hier over een zeer masculien type, een zeer mannelijke kerel en dan zou je toch denken: als je echt een kerel bent, dan haal je daar bij wijze van spreken in dit geval wél je neus voor op om gewoon even een luier te verschonen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen