Natacha Harlequin zwijgt collega dood: ‘Ze groet niet eens meer’

Natacha Harlequin heeft zich buitengewoon onaardig gedragen tegen collega-advocaat Job Knoester. De twee kwamen elkaar tegen, maar ze besloot hem niet langer te groeten, vertelt hij.

Job Knoester en Natacha Harlequin © SBS 6

Overdag hebben ze een toga aan, maar ’s avonds zitten ze in vol ornaat onder de felle studiolampen: Natacha Harlequin en Job Knoester. Zij bij Shownieuws, hij bij Vandaag Inside, allebei van SBS 6. In de zomer heeft Job één avondje meegedraaid bij Shownieuws, maar daar wil hij niet meer verschijnen omdat hij het ‘te luchtig‘ vindt.

Natacha boos

Die sneer neemt Natacha hem niet in dank af. “Ik was vanmiddag aan de telefoon met Sam van Royen van de redactie hier. Ik liep bij de rechtbank heel vrolijk te kletsen en toen kwam ik Natacha Harlequin tegen, maar deze keer kreeg ik geen groeten van d’r.”

Waarom wil ze niet meer met hem praten en hem zelfs niet eens groeten? “Dat kan natuurlijk komen omdat ik wat lelijks heb gezegd over Shownieuws, dat ik er niet meer naar toe wil omdat het wel heel luchtig was.”

‘Totaal mislukt!’

Johan Derksen vindt die hele Natacha een enorme flop. “Het is toch een afgang? Dat meisje hebben ze hier binnengehaald, dat kreeg een eigen programma. Dat is totaal mislukt, maar ze heeft een contract en nou wordt ze als advocaat gewoon bij Shownieuws neergegooid, van: dan doe je in elk geval wat voor je centen. En ze heeft nooit wat te melden hoor.”

Job: “Ja, maar daar wordt ook niet veel gezegd. Dat is de hele luchtigheid. Het gaat daar over niks.”

Teruggefloten

Overigens is het maar de vraag of Job wel de waarheid vertelt over de reden van zijn vertrek bij Shownieuws. Het is namelijk geen geheim dat Johan hem na zijn optreden bij dat programma heeft teruggefloten.

Johan eerder: “Wij hebben hier Job Knoester, de advocaat, hier zitten, met z’n rare jasjes. En dan zit ik thuis in de vakantie en dan zie ik hem plotseling bij Shownieuws. Dan bel ik hem even en zeg ik: ‘Dat moet je niet gaan doen, want dan zit je te lullen over de familie Hazes dadelijk en als je dat leuk doet, dan zit je dadelijk ook bij HLF8 en dan zit je overal.’”

VI-fan

Het lijkt erop dat Job gewoon naar die reprimande heeft geluisterd en niet vertrokken is omdat Shownieuws ‘zo luchtig is’. Sterker nog: er is in Shownieuws meer inhoudelijke aandacht voor misdaadonderwerpen dan in Vandaag Inside.

Dat Job zo goed naar Johan luistert is geen verrassing. Hij heeft inmiddels zijn halve identiteit opgehangen aan VI; op Twitter heeft hij het nergens anders meer over.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het SBS 6-contract van Natacha Harlequin verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen