Thijs Römer last pauze in, krijgt sneer van aangeefster: ‘Smoesjes!’

Thijs Römer heeft zijn agenda voor de komende tijd volledig leeggehaald, omdat hij naar eigen zeggen heel erg toe is aan rust. Zijn aangeefster Nena reageert sceptisch: “Smoesjes!”

Nena Kruizenga en Thijs Römer © Instagram, NPO

Het is Thijs Römer allemaal iets teveel geworden. De acteur heeft besloten om een rustpauze in te lassen, omdat hij het afgelopen jaar ’te veel gewerkt’ heeft. Hij was onder meer te zien in de dramaseries Jos en Het Jaar van Fortuyn. Zijn medewerking aan de nieuwe film Oei, Ik Groei heeft hij afgezegd.

‘Goeie smoes!’

Veel media wijzen op het feit dat Thijs dit voorjaar in opspraak raakte toen de 20-jarige Nena Kruizenga uit Groningen hem publiekelijk beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. Zij heeft naar eigen zeggen aangifte gedaan bij de politie. “De politie is er druk mee bezig. Meer kan ik er niet over zeggen”, zei ze eind juli.

Nena laat van zich horen nu Thijs heeft aangekondigd dat hij zijn agenda leeg veegt. “Teveel gewerkt? Goeie smoes Thijs 🙃”, zegt ze in een Instagram-story.

Mediapauze

Het is opvallend dat Nena van zich laat horen, omdat ze begin vorige maand nog een mediapauze aankondigde. “Ik wil jullie vragen of jullie mij met rust kunnen laten, totdat de zaak rond is zeg maar Ik zal ook niet meer reageren, ik zal ook geen bommetjes meer droppen en ik kap er ook mee totdat ik mag vertellen hoe en wat en bewijs mag laten zien.”

“Het ligt bij de politie, ik heb mijn ding gedaan en ik heb gedaan wat het beste is. Nu is het niet meer aan mij. Daarom zeg ik ook: ik stop met bommetjes droppen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie gelooft u het meest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen