Job Knoester wil niet meer in Shownieuws: ‘Wel héél erg luchtig’

Job Knoester, vaste gast van Vandaag Inside, wil niet meer aanschuiven in Shownieuws. Hij heeft het vorige week uitgeprobeerd, maar het is hem niet goed bevallen. “Het is wel héél luchtig.”

Job Knoester © SBS 6

Strafrechtadvocaat Job Knoester geniet intens van zijn optredens in Vandaag Inside, maar zijn uitstapje naar Shownieuws is hem minder goed bevallen. Hij zat er vorige week en werd daar gisteren mee geplaagd aan tafel bij VI. “Job, even onder ons. Wat was dat laatst?”, vroeg Wilfred Genee hem verbaasd.

Vorm van vreemdgaan

Wilfred had het niet van Job verwacht. Sarcastisch: “Ik wil niet moeilijk doen, maar het is toch een vorm van vreemdgaan. Wij zagen jou voorbijschuiven in een programma waarvan we niet hadden verwacht dat je dat zou doen. Jij zat gewoon bij Shownieuws.”

Job: “Ik denk dat je niet moet onderschatten hoe knap het is als je daar zit en met een uitgestreken gezicht zo lang over de ruzie kan praten in de familie Hazes en dat soort dingen. Je moet er wel een beetje respect voor hebben, denk ik.”

Luchtiger dan verwacht

Wilfred: “Maar je wil zo graag op tv dat je alles meeneemt?”

Job: “Nou, ik ben daar naartoe gegaan om te praten over de strafzaak tegen Peter Gillis en de gedachte dat liquidaties goedkoper waren. Dat lijkt me een aardig onderwerp om over te praten, maar ik moet toegeven: het is daar wat luchtiger dan ik had verwacht.”

‘Ik ga niet meer’

Wilfred: “Nog luchtiger dan hier eigenlijk.”

Ja, beaamt Job. Hij gaat niet meer naar Shownieuws. “Ja, daar is het echt heel luchtig. Het was een leerzame ervaring. Dan weet je ook beter wat je wel en wat je niet wil doen. Het was leuk, maar het was eenmalig.”

Fragment

Het fragment uit VI:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen