‘Bas Smit faalt alwéér: ook nieuwe boottour valt in het water’

Het zit Bas Smit en Nicolette van Dam niet mee. Na het enorme debacle van hun Amsterdamse Zomer-concert, ook wel het Fyre Festival van de polder genoemd, valt nu hun bouttour in het water.

Bas Smit en Nicolette van Dam © RTL

Bas Smit en Nicolette van Dam hebben voor hun core doelgroep, vrouwen met een kort pittig kapsel uit de provincie, een nieuw boekje geschreven: Amsterdam Heeft Alles. Ze kondigden laatst groots aan dat ze daar een grachtentour aan koppelen. Dan kunnen al die Bas en Nicolette-fans een uurtje door de Amsterdamse grachten varen. Origineel!

‘Hele tour gecanceld!’

Wat blijkt nou? Volgens Reality FBI hebben Bas en Nicolette iedereen afgezegd. Het juicekanaal heeft een mail in handen gekregen waaruit blijkt dat de mensen hun gewenste Bas en Nicolette-experience wel kunnen vergeten. Ze kunnen cancelen of ergens in een bootje met een Engelssprekende gids gaan zitten.

Reality FBI vindt het opvallend dat Bas en Nicolette na het debacle met hun Amsterdamse Zomer-concert nu alwéér de mist in gaan. “Blijkbaar gaat de hele tour niet door die voor een aantal weken gepland stond.”

‘Door drukte!’

Wat is er nú weer aan de hand? Ligt het weer aan het personeel? Is er te weinig bier ingekocht? “Helaas kan de door jou gereserveerde boottour niet doorgaan. Door drukte en het grote aantal boekingen hebben we te horen gekregen dat het de komende weken niet gaat lukken om deze speciale tour te laten varen”, is in de e-mail te lezen.

Het lijkt erop dat Bas en Nicolette niet echt goede afspraken hebben gemaakt met de organisator van die boottourtjes. Ze balen ervan dat het niet gaat lukken. “Dit ondanks eerdere toezeggingen die gedaan zijn.”

Geld terug

Mensen kunnen hun geld terugkrijgen of in een van die andere typische toeristenbootjes gaan zitten. “Je kunt alsnog een boottour maken op dezelfde dag en tijd die je hebt gereserveerd. Deze tour zal dan met een Engelse gids zijn.”

Het is op de website van Amsterdam Heeft Alles niet meer mogelijk om een boottour in te plannen en Bas en Nicolette hebben diverse promotie-uitingen geruisloos offline gehaald.

Instagram

De story van Reality FBI:

Tweet

Een tweet:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen