Ferry Doedens ontkent dat hij 70.000 euro per maand pakt: ‘Klopt niet’

Ferry Doedens ontkent de berichtgeving van RTL Boulevard dat hij zo’n 70.000 euro per maand zou verdienen. De showrubriek heeft de verkeerde cijfers gebruikt, vertelt hij aan De Telegraaf.

Ferry Doedens © RTL

Het is deze maand twee jaar geleden dat Ferry Doedens wederom ontslagen werd bij Goede Tijden Slechte Tijden. Hij raakte in paniek over zijn financiën en in Ferry’s wereld is de eerste de beste reactie dan kennelijk dat je gaat sjorren op internet. Inmiddels houdt hij zijn stoute OnlyFans-pagina alweer anderhalf jaar bij.

70.000 euro

Wat verdient Ferry nou precies achter het digitale raam? Zo’n 70 duizend euro per maand, rekende presentator Lex Uiting woensdagavond uit in RTL Boulevard. “Als ik zijn inkomsten even op een rijtje zet… Hij heeft 5.500 fans op dat account van OnlyFans, 13 euro per maand, 70 duizend euro in de maand, per jaar 8,5 ton.”

Daar blijkt dus helemaal niets van te kloppen. Ferry heeft twee OnlyFans-accounts: eentje die gratis is en eentje waarvoor je moet betalen. Die 5.500 fans zijn lid van de gratis pagina en op zijn betaalde pagina heeft hij 2.300 leden. Die accounts met bijbehorende ledenaantallen werden nota bene nog groot in beeld gebracht door Boulevard.

‘Klopt niet!’

Lex zit er echt enórm naast, aldus Ferry in De Telegraaf. “Ik kan je vertellen dat het echt een stuk, stuk, stuk minder is! Een groot aantal fans is geabonneerd op mijn free-pagina en telt dus niet mee als inkomen.”

Waarschijnlijk zit hij na kortingsacties en OnlyFans-fees ruim onder de 20.000 euro per maand. “Ik weet überhaupt niet hoelang ik er nog mee doorga. Mocht er een zware, klassieke rol voorbijkomen waarvoor ik het account moet opgeven, dan ben ik daar zeker toe bereid. Ik heb het ook al bijna twee jaar gedaan en misschien is het dan wel mooi geweest.”

Nieuwe studio

RTL Boulevard besteedde woensdagavond een heel item aan Ferry. Het programma stuurde een verslaggever op hem af om samen naar de bouwlocatie te gaan van zijn nieuwe studio in Amsterdam. Van al die OnlyFans-centen heeft hij namelijk een grote kamer van zo’n 40 vierkante meter gekocht.

Heeft Ferry nog meer wensen? Ja, een zoveelste terugkeer in GTST. “Ik roep zelf niet dat ik per se terug moet, maar als je me vraagt of ik het zou willen, dan zeg ik: ’Hartstikke leuk’. Er zullen vooraf dan wel wat gesprekken gevoerd moeten worden.”

Instagram

Ferry koopt een postzegel in Amsterdam:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ferry Doedens heeft een heel item gekregen van RTL Boulevard waarin hij de bouwlocatie van zijn nieuwbouwstudio bezoekt. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen