Waylon uitgejoeld en bekogeld met bier bij Muziekfeest op het Plein

Waylon is gisteren uitgejoeld en bekogeld met bier tijdens opnames van het tv-programma Muziekfeest op het Plein in de stad Houten, vlakbij Utrecht. “Nederland heeft hem nog niet vergeven.”

Waylon © RTL, Instagram

Tijdens de rel rondom The Voice of Holland sprak Waylon met afschuw over mannen die vrouwen niet correct behandelen, maar zelf blijkt hij ook niet brandschoon. Hij heeft zijn geliefde Bibi Breijman bedrogen terwijl ze hoogzwanger op de bank zat. Zij heeft hem inmiddels vergeven, maar Nederland nog niet.

Waylon de sjaak

Waylon trad gisteren samen met Jan Smit op tijdens opnames van de AvroTros-show Muziekfeest op het Plein, maar het publiek in Houten zat niet bepaald op hem te wachten. In een story van Yvonne Coldeweijer is te zien hoe mensen hem massaal uitjoelen en dat de zanger wordt bekogeld met bier. “Een warm welkom voor Waylon”, schrijft ze cynisch.

Het juicekanaal Juice Channel denkt dat Jan flink de sjaak is. “Een aantal volgers waren aanwezig bij Muziekfeest op het Plein en als laatste had Waylon een optreden samen met Jan Smit. Veel mensen zijn toen weggelopen en de overige mensen hebben bier naar Waylon gegooid.”

Nog niet vergeven

Veel mensen ergeren zich eraan dat Waylon zijn toen nog hoogzwangere vriendin heeft bedrogen, denkt Juice Channel. “Bibi kan hem dan wel snel hebben vergeven, maar Nederland heeft dat nog niet gedaan.”

Een andere volger laat aan het kanaal weten: “Hahahaha nou bij deze kan ik je nu al zeggen: hij gaat een hele koude douche krijgen zaterdag, want hij treedt dan op bij ons op het festival, en wij Hoogeveeners kotsen op zulk volk.”

Juice

De Juice Channel-stories over Waylon:

Update

Waylon reageert bij RTL Boulevard op camera. Hij vertelt met Bibi op liefdesvakantie naar Scandinavië te gaan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Waylon na het bedriegen van zijn hoogzwangere vrouw beter even pas op de plaats kan maken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen