Bachelor-ster Thomas van der Vlugt afgeslacht: ‘Steek roos in je reet!’

Bachelor-ster Thomas van der Vlugt, ook bekend van StukTV, ligt onder vuur. Yvonne Coldeweijer lekte vanochtend een filmpje waaruit blijkt dat hij de winnares van de datingshow niet meer trouw is.

Thomas van der Vlugt © RTL, Instagram

Merel Beks, die De Bachelor won en daarmee de geliefde van Thomas van der Vlugt werd, is verbijsterd. Ze zag vanochtend op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer beelden voorbijkomen van ‘haar’ Thomas die aan het zoenen is met een andere meid. En dat terwijl ze begin deze maand nog tegen de LINDA zei dat ze ‘stapelgek’ zijn op elkaar.

Thomas stelt teleur

Nou, daar lijkt niet veel meer van over. Yvonne plaatste bij de beelden een waarschuwing aan Merel. “Meid, deze gozer is nog niet uitgespeeld. Als hij na acht maanden nog niet voor je gaat en nu nog steeds met andere chicks bezig is, dan wil hij je niet. Girl, you need to move the fuck on.”

Even later: “Ik heb Merel even gesproken en ze is ervan geschrokken. Ze hadden meteen na de Bachelor afgesproken exclusief te zijn en hij heeft zich daar dus niet aan gehouden.”

‘Ik schaam me diep’

Merel is hartstikke verdrietig. Ze heeft een lange verklaring op Instagram geplaatst. “Ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen want eerlijk gezegd weet ik het ook niet zo goed. Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot. Thomas en ik zijn niet meer samen”, zegt ze onder meer.

Ze vervolgt: “Ik voel me voor schut gezet dat Thomas vrijdag nog zei dat we aan het daten waren, en wist dat ik er keihard voor wilde werken en hij ondertussen andere dingen deed. Ik voel me voor schut gezet met alle informatie die ik heb ontvangen, ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam me diep dat ik alles heb geloofd.”

‘Roos in je reet!’

Yvonne steekt Merel een hart onder de riem. “Never ever ever hoef jij je te schamen als iemand anders zijn ware aard naar boven komt. Ever. Dit geldt voor iedereen die in zo’n situatie belandt. Je hoeft je nooit te schamen omdat jij ergens ‘in bent getrapt’. Iemand anders kiest ervoor om te liegen en dat was niet aan jou om dit ‘door te hebben’.”

“Ik denk dat Thomas wel echt gek is op Merel, maar er nog niet klaar voor is om te committen. Maar hij had eerlijk moeten zijn naar haar. Sterkte Merel hij steekt die roos maar op een plek waar de zon niet schijnt. 🌹”

Thomas reageert

Merel heeft in haar stories een emotionele videoreactie geplaatst. Thomas reageert als volgt:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen