Broertjes Tim Hofman lopen binnen met Sarah van Soelen-shirt

De broertjes van Tim Hofman, Sam en Rijk, lopen flink binnen met hun Sarah van Soelen-shirt. Het T-shirt à 34,95 euro is al na een week in álle maten uitverkocht, zelfs in de grote maat XXL.

Sarah van Soelen en Hofman-broertjes © Instagram

Sam Hofman zorgde in november voor een showbizzrelletje door te onthullen dat hij als kind een relatie heeft gehad met Sarah van Soelen, de bekende ex-vriendin van André Hazes jr. Hij deelde het break-up-mailtje dat hij in 2007 kreeg van haar. Van de tekst uit dat mailtje en de cartoon die ze daarbij stuurde, hebben Sam en Rijk nu een shirt gemaakt.

Sarah-shirt

De broertjes van Tim Hofman hebben een webshop met hun eigen merchandise gelanceerd en daar verkopen ze het Sarah-shirt. “Het is niet zo’n merchandise-shirt dat je na drie keer wassen denkt: hé, het is nu acht maten kleiner. Het is echt wel een fashiondingetje”, legt Sam uit in hun podcast.

Rijk: “Ja, het is echt een shirt dat je wel kan dragen. Er zitten nog heel veel verborgen grappen in het shirt, zelfs in de mouw en in het waslabel. Heel het shirt is één grote grap. Daar moet je maar zelf achterkomen.”

Uitverkocht

Na nog geen week is het Sarah-shirt in alle maten uitverkocht. “Nou, mensen, dankjewel”, laten de broertjes weten.

Sam: “Ik vind het heel bijzonder om te zien dat mensen zo enthousiast zijn. Dat is toch vet?”

Rijk: “Ik kan het eigenlijk nog niet helemaal realiseren dat we het nu kwijt zijn.”

Ruzie met Patty

De Hofman-broertjes kregen in november ruzie met Patty Brard. Zij ergerde zich aan hun onthulling over Sarah van Soelen. “Ik vind het al ver gaan dat we dit een BN’er noemen”, zei ze over Sam. “Als er dan een paar mensen zijn die een podcast beginnen en haar gebruiken als clickbait om hun eigen podcast een beetje te promoten… Dat vind ik niet kies.”

Patty kreeg er volgens genadeloos hard van langs. De Hofman-broertjes noemden haar een bejaarde retard.

Instagram

De break-up-mail die Sarah in 2007 stuurde aan Sam:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen