‘Sander Lantinga is wel heel snel beledigd, het is zó kinderachtig’

Sander Lantinga reageert wel héél lichtgeraakt op de kritiek van Ruud de Wild, vindt Jan Paparazzi. De AvroTros-dj vindt dat de Radio 538-dj aan zijn incasseringsvermogen moet werken.

Sander Lantinga, Ruud de Wild en Jan Paparazzi © Radio 538, NPO, Ruud Baan

Ruud de Wild werd in 2015 ontslagen als de middagjock van Radio 538 om plaats te maken voor het duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Hij haalt sindsdien vrijwel onophoudelijk uit naar het radioduo. En toen recentelijk bekend werd dat het duo moet stoppen, stond Ruud vooraan om te roepen dat de rek er inderdaad wel uit is.

Radioruzie

Het zorgde voor flink wat irritatie bij Coen en Sander. “Hij is daar zó verschrikkelijk mee bezig en zeven jaar lang reageren wij niet. Nou, nu vind ik het het moment om wél eens te reageren. Ik denk: wees nou niet zo zuur man, zo gaan die dingen toch gewoon?”, brieste Sander op de radio.

Sander is er nu echt goed klaar mee. “In elk interview, dus ook nu weer bij Boulevard, haalt hij dit soort dingen aan. Terwijl, ja, over ‘de rek eruit’… Hij kan ook eens een keer naar zijn eigen programma kijken, weet je wel.”

Kinderachtig

Jan Paparazzi, dj bij AvroTros, vindt dat Sander lange tenen heeft. “Of het sympathiek is weet ik niet, maar Ruud de Wild mag van mij gewoon zeggen wat hij vindt. Het lijkt wel of je tegenwoordig helemaal niks meer mag zeggen of er is weer iemand beledigd. Het gaat toch nergens over?”, reageert hij in de Nieuwe Revu.

Hij vervolgt: “Als Ruud vindt dat de rek eruit is bij Coen & Sander, dan mag hij dat zeggen. (…) Hij is een radioman die zijn sporen meer dan verdiend heeft en hij zegt eens wat kritisch… Dat Lantinga daar weer overheen moet, het is allemaal zo kinderachtig joh.”

Rug recht

Sander moet zich niet zo laten kennen, vindt Jan. “Schouders ophalen, rug recht en weer doorgaan. Zorg gewoon voor een leuk radioprogramma, klaar.”

Hij verzucht: “De tenen zijn nergens zo lang als op de radio in Hilversum.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen