Eva Jinek laat van zich horen na kritiek, deelt serie complimentjes

Eva Jinek ligt de laatste tijd flink onder vuur, maar heeft niet alleen maar haters. Ze deelt in haar Instagram-stories plotseling een hele serie van zo’n tien complimentjes aan haar adres.

Eva Jinek © Videoland, Instagram

Het zit Eva Jinek de laatste tijd niet mee. Niet alleen ligt ze zwaar onder vuur vanwege haar rol in de kaarsrel rond Vandaag Inside – gisteren werd ze door Bridget Maasland nog onhandig genoemd – maar ook is er kritiek op haar Videoland-serie over het moederschap. De ’taboes’ die ze hierin bespreekt, zouden een ‘platgetrapt plantsoentje‘ zijn.

Complimentjes

Kennelijk heeft Eva het voor zichzelf nodig dat iedereen weet dat er ook veel mensen zijn die haar waarderen, want ze deelt nu op Instagram plotseling een serie van tien complimentjes aan haar adres.

Enkele van de complimenten die Eva deelt zijn ware epistels. “Hallo Eva, dit is de aller-, allereerste keer dat ik een berichtje via Insta doe naar een, voor mij, onbekend iemand. Maar ik moet het kwijt: dankjewel voor je documentaire De Wereld van Eva!”, luidt de eerste alinea.

En een ander: “Ik weet niet of je dit leest, maar wat heb je een mooie serie gemaakt op Videoland! Echt bedankt hiervoor.”

‘Zó herkenbaar!’

Eva wordt helemaal de hemel in geprezen. Weer iemand anders: “Hi Eva, ik heb net jouw programma gekeken op Videoland en wilde je even bedanken voor het maken van het programma. Het is zo herkenbaar voor mij wat jij zei over schuldgevoel.”

Een andere reactie: “Ik heb je serie De Wereld van Eva gezien op Videoland. Wat fantastisch. Je durft je ZO kwetsbaar op te stellen. En je hebt zo verschrikkelijk gelijk dat vrouwen veel meer voor zichzelf op mogen komen.”

Eva reageert

Het gaat zo maar door. Het is best opvallend dat Eva al die complimentjes aan zichzelf deelt. Normaal gesproken doen alleen de mindere goden onder de BN’ers dat, zodat de hele wereld ziet hoe ontzettend gewaardeerd ze worden.

Eva zelf: “Zo ongelofelijk lief dat mensen de moeite nemen om een persoonlijke reactie te sturen over mijn serie De Wereld van Eva over moederschap. Het zijn er ontelbaar veel – en ik ben voor allemaal even dankbaar. Het is een onderwerp dat veel mensen bezighoudt, dus laten we er vooral over blijven praten! Met delen groeit troost.”

Kritische reacties

Al met al is het voor Eva wel prettig dat ze zelf zoveel positieve reacties krijgt. Het promofilmpje van Videoland op Twitter levert namelijk talloze kritische reacties op:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers die complimentjes over zichzelf delen: leuk of beetje ijdel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen