Patty Brard gesloopt door broertjes Tim Hofman: ‘Bejaarde retard!’

Patty Brard wordt volledig gesloopt door Sam en Rijk Hofman, de jongere broertjes van Tim Hofman. Ze zijn er boos over dat de tv-diva hen geen BN’ers vindt en zetten haar neer als bejaarde ‘retard’.

Patty Brard, Sam en Rijk Hofman © SBS, Instagram

Sam en Rijk Hofman (respectievelijk links en rechts op de foto) maken een schreeuwerige podcast waarin ze allerlei vunzigheden met elkaar delen. De twee doen verwoede pogingen om net zo bekend te worden als hun grote broer Tim, maar slagen daar nog niet echt in. Tot hun grote blijdschap haalden de heren vorige week het nieuws met een smeuïge onthulling van Sam.

‘Dit is geen BN’er!’

Het Tim Hofman-broertje Sam heeft namelijk verklapt dat hij een relatie heeft gehad met Sarah van Soelen, de ietwat ontspoorde ex van André Hazes jr. Daar ontstond vorige week een hele poeha over, vooral omdat Sarah de relatie ontkende. Het bleek uiteindelijk om een verkering van enkele dagen op de basisschool te gaan.

Patty Brard vond het ongelooflijke aandachttrekkerij van de Hofman-broertjes, gaf ze aan in Shownieuws. “Ik vind het al ver gaan dat we dit een BN’er noemen”, brieste de tv-diva. “Als er dan een paar mensen zijn die een podcast beginnen en haar gebruiken als clickbait om hun eigen podcast een beetje te promoten… Dat vind ik niet kies.”

Bejaarde retards

Nu slaan de Tim Hofman-broertjes in hun podcast keihard terug naar Patty. Rijk: “We kregen 1.100 reacties met hoe geinig het was. Iedereen begreep onze humor, dan denk je dat het voorbij is en dat bij elke retard (mongool, red.) voor die dit in eerste instantie geloofde nu wel duidelijk was dat dit een grapje was, maar daar kwam nog even Patty Brard! Zij heeft het hier gewoon vijf minuten in Showtime over gehad.”

Sam: “Die begon gelijk met haat, van: ‘Laat haar met rust.’ Maar die begrijpt dit niet. Die nam dit zó serieus. Die ging er dus over bellen met Sarah en wat ze dus deed… Ze ging zwaar haten op dat ik geen BN’er was! Niet normaal! Alle koppen de dag erna van: ‘Patty Brard kotst op broertje Tim Hofman.’ Wat denkt zij?”

‘Schaam je, vrouw van 70!’

Rijk: “Dit is een of andere vrouw van 70 die in een bubbel van hier tot Tokio leeft en dan gaat ze het hebben over een relatie van groep drie. Dan moet je je echt schamen!”

De heren zijn helemaal beledigd omdat Patty hen geen BN’ers vindt. Rijk: “Eén ding moet ik zeggen: hoe de f°ck noem je iemand die de nummer 1 podcast van Nederland heeft géén BN’er? Het enige wat Sarah heeft gedaan is gebald met Dré Hazes! That’s it! En zij is wel een BN’er?! Hoe werkt deze wereld?”

Tegen Patty: “Dan moet je echt van je Ibiza-k°tstrandstoel komen en even gaan nadenken en de krant lezen. Dan ben je niet goed in je hoofd. Patty is gewoon retarded!”

Ook Sarah gebasht

Ook Sarah wordt flink gebasht in de nieuwe podcast van de Tim Hofman-broertjes. Sam: “Ze nam het t°ringserieus.” Rijk: “Ik dacht: dat is gewoon een complete retard! Hoe kun je dit nou serieus nemen?”

Sam: “Ze begrijpt er niks van. Dat zijn mensen die iets horen, erop ingaan en that’s it. Geen context, niets. Ze kennen ook geen zelfspot. Zij heeft de cursus sarcasme echt helemaal gemist. Zij mist een stuk van haar hersenen.”

Rijk: “Ik wil haar niet beledigen, maar ze is echt f°cking dom.”

Broers Podcast

De podcast van de schreeuwerige Tim Hofman-broertjes:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De broertjes van Tim Hofman zijn boos omdat Patty Brard hen geen BN'ers vindt. Begrijpt u hun woede?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen