Patty Brard kotst op broertje Tim Hofman: ‘Dit is geen BN’er’

Patty Brard vindt het ‘niet kies’ dat Sam Hofman over de rug van Sarah van Soelen een bekende Nederlander probeert te worden. Ze haalt flink uit naar het broertje van Tim Hofman.

Patty Brard en Sam Hofman © SBS, Instagram

Tim Hofman komt uit een gezin met eindeloos veel broertjes en ook nog een zus, en bijna allemaal proberen ze BN’ers te worden. Zo is Sam Hofman bekend van Holland’s Next Top Model en deed Rijk Hofman mee aan Expeditie Robinson. Sam en Rijk hebben ook nog een vrij ordinaire podcast, waarin ze elkaar proberen te overbluffen met opgelopen soa’s.

Sarah ontkent relatie

In een van de afleveringen van die podcast onthult Sam dat hij een relatie heeft gehad met Sarah van Soelen, de meest recente ex-vriendin van vrouwenverzamelaar André Hazes jr. Sarah reageerde verbijsterd én ontkennend. Ze heeft naar eigen zeggen slechts met Sam op de basisschool gezeten.

Nu is Sam met bewijs gekomen: een e-mail waarin Sarah het met hem heeft uitgemaakt. Een belangrijk detail is dat die ‘relatie’ plaatsvond toen ze in groep drie van de basisschool zaten en dat hun kleuteraffaire slechts een paar dagen heeft geduurd. Een storm in een glas water dus.

Patty walgt van Sam

Patty Brard vindt het een beetje walgelijk. Ze verwijt Sam aandachttrekkerij en ergert zich eraan dat showmedia als haar eigen Shownieuws met koppen komen als: ‘Met déze BN’er had Sarah van Soelen vroeger een relatie’. “Ik vind het al ver gaan dat we dit een BN’er noemen”, briest de plaaggeest van José Hoebee in Shownieuws.

Om alle verwarring weg te nemen heeft Patty even gebeld met Sarah. “Ik had haar vanavond aan de telefoon en zeg: ‘Je profileert jezelf op Instagram heel sexy en heel beeldig, dus maak je borsten maar nat.’ Dat wil dus zeggen dat heel veel mensen gaan zeggen: ‘Oh, ik heb ook verkering gehad met haar!’”

Triest

Het is een beetje triest van types als Sam, vindt Patty. “Ik heb gezegd: ‘Dat moet je dan maar als een compliment zien in plaats van je je eraan te irriteren’, maar zij ergert zich er zó aan omdat ze toentertijd 6 jaar was en op de basisschool zat! Ja, echt serieus, ze kon zich niet inhouden en dat kan ik me wel voorstellen.”

Sam moet Sarah met rust laten, vindt de televisiediva die dit jaar al 66 jaar bestaat. “Ze heeft het al niet makkelijk met al dat gezeur over haar en André, maar als er dan een paar mensen zijn die een podcast beginnen en haar gebruiken als clickbait om hun eigen podcast een beetje te promoten… Dat vind ik niet kies.”

Break-up-mail

De mail waarin Sarah haar relatie met Sam beëindigt:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen