Luuk Ikink haalt bruine arm bij Leco van Zadelhoff: ‘Wauw!’

Luuk Ikink heeft gisteren in de live-uitzending van RTL Boulevard een bruine arm gehaald bij zijn collega Leco van Zadelhoff. De presentator was erg blij met het resultaat. “Wauw!”

Leco van Zadelhoff, Luuk Ikink en Eddy Zoëy © RTL Boulevard

Eigenlijk doen alle RTL Boulevard-optredens van Leco van Zadelhoff verlangen naar een extra reclameblok. De onzin die hij allemaal uitkraamt is voor de kijker niet te verstouwen. Gisteren kwam hij naar de studio met een zelfbruinerspray. De boodschap? Spuit je hele lichaam onder zodat al je imperfecties als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Bruine arm

Eddy Zoëy is erg benieuwd als Leco met zijn zelfbruinerspray loopt te zwaaien. “Kun je het verschil laten zien? We hebben hier een man met enorm mooie witte armen”, zegt hij.

De lijkbleke Luuk Ikink dient zich vervolgens aan om een bruine arm te halen bij Leco. “Ik spray er een klein beetje op en vervolgens – en dat is een belangrijke – buff ik dat heel mooi uit. Pa-dam”, zegt de visagist. “Ik heb voor jou gekozen voor een beetje een matte finish en als je dan de ene hand naast de andere legt… Zie je het verschil?”

Luuk blij

Luuk toont vervolgens zijn bruine en zijn witte arm aan de camera. “Wauw! Ik vind het wel mooi eigenlijk”, zegt hij.

Dan spuit Leco hem nóg verder onder. “Wil je het wat intenser? Geen probleem! Als jij denkt: ik heb een weekje langer gelegen op die stretcher, hupsakee, dan doe je een beetje erbij!”

Hoe gaat dit er in de vredesnaam allemaal weer af? Door te douchen met zeep. “Dan gaat het er in principe van af.”

Fragment

Luuk en zijn bruine arm:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leco van Zadelhoff plamuurt iedereen van top tot teen onder. Gaat dit niet wat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen