Glennis Grace komt na Lil Kleine óók met lang excuusfilmpje: ‘Sorry’

Glennis Grace volgt het voorbeeld van Lil Kleine. Waar hij gisteren met een lang excuusfilmpje kwam, is zij nu aan de beurt. “Ik had beter moeten nadenken, tot tien moeten tellen”, zegt ze.

Glennis Grace © Instagram

Net als Lil Kleine wil ook Glennis Grace binnenkort weer het podium op, dus na zijn excuusfilmpje is nu zij aan de beurt. “Hier zit ik dan. Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die hier betrokken bij is geraakt. De medewerkers van de Jumbo, de mensen met wie ik werk, iedereen om mij heen die hier betrokken bij is geraakt.”

Moederinstinct

‘Het spijt me’, zegt Glennis anderhalve maand nadat ze de Jumbo-knokker uithing. “Ik ben een artiest in hart en nieren en dat is iets wat ik al vanaf mijn negende jaar doe: mensen blij maken met mijn stem, mijn muziek en alles daaromheen. Dat is wie ik ben en ik wil positiviteit brengen met mijn muziek, maar ook vanuit mijzelf, vanuit mijn persoon.”

Ze vervolgt: “Hoewel zaken echt wel uit zijn verband zijn getrokken, had ik beter moeten weten. Ik had beter moeten nadenken, tot tien moeten tellen in plaats van me te laten leiden door mijn primitief moederinstinct. Mijn zoon kwam thuis met een bebloed gezicht en het eerste wat naar boven kwam is de leeuwin die ik ben voor mijn kind.”

Impulsief

Wat heeft Glennis gedaan? “Ik ben met mijn impulsieve gedrag verhaal gaan halen.” Er volgt een diepe zucht. “Jeetje. Het was niet goed. Mijn gedrag was niet goed op dat moment. Wat ik al eerder zei: ik had beter moeten weten. Daardoor ben ik wel gelijk met beide benen weer op de grond gezet.”

De afgelopen tijd hebben we niets van Glennis gehoord. “Ik heb me teruggetrokken met mijn kind, met de mensen om me heen, ik heb veel gepraat, veel nagedacht hoe ik dit anders had kunnen aanpakken en sowieso misschien wel andere dingen die in mijn leven spelen.”

Puber

Wat heeft Glennis geleerd? “Wat ik hiervan geleerd heb is niet te handelen vanuit emotie en dat is wat ik ook mijn zoon wil meebrengen. Ook met hem heb ik de nodige gesprekken en hou ik hem op dit moment heel dichtbij me en heel strak. Ik moet natuurlijk ook rekening houden, zoals iedere moeder, dat je te maken hebt met een puber van 15.”

“Dit is ook de reden dat ik nog niets van me had laten horen, omdat ik weet dat ik nu weet hoe ik kan reageren en dat dat vaak iets te impulsief is, dus ik heb dat in elk geval nu geleerd. En ja… Dank jullie wel voor jullie geduld.”

‘Wacht maar!’

Dik een week nadat ze met een knokpartij op de Jumbo afstormde, liet Glennis nog een heel ander geluid horen. Ze gaf toen strijdvaardig aan dat de mensen nog niet van haar af zijn. “NOOIT! Dit maakt mij alleen maar sterker. Wacht totdat je mijn verhaal hoort. (…) Mijn zoon is aangevallen door vijf man personeel van de Jumbo. Mijn verhaal komt nog.”

Nu heeft Glennis toch eieren voor haar geld gekozen en is ze net als Lil Kleine met een emotionele videoboodschap gekomen. Nou, zaterdag Ali B, zondag Marco Borsato en we kunnen weer allemaal door waar we gebleven waren.

Yvonne reageert

Wat vindt Yvonne Coldeweijer, die Glennis ontmaskerde als Jumbo-knokker, hiervan? “Wat een actresse. Vier minuten naar deze slechte persconferentie zitten kijken. 🤥”

Instagram

De videoboodschap van Glennis:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen