Charly Luske zegt sorry, ontkent plan voor aanval op Dennis Schouten

Charly Luske biedt excuses aan voor zijn wangedrag dat door het programma RoddelPraat naar buiten is gekomen. Hij ontkent daarnaast dat hij een aanval beraamt op Dennis Schouten.

Charly Luske © Instagram

Dennis Schouten heeft in zijn programma RoddelPraat onthuld dat Charly Luske zich niet bepaald monogaam gedraagt. De 43-jarige zanger heeft een 20-jarig meisje uitgenodigd om in een hotel met elkaar af te spreken. En dat terwijl zijn vrouw Tanja Jess thuis nietsvermoedend op de bank zat. De twee zitten nu in een relatiecrisis.

‘Spijt me enorm’

Wat heeft Charly te zeggen? “Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn. I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd an mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…”

Hij vervolgt: “Het allerergste is dat ik m’n geliefde gezin zo tekort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf.”

Charly ontkent aanval

Charly ontkent daarnaast een aanval te beramen op Dennis. De presentator heeft namelijk begrepen dat Charly hem iets aan wil doen en zit daarom ondergedoken.

Volstrekte onzin, zegt Charly in een chatbericht tegen een volger. “Uiteraard niet. Hij liegt. Zou nooit iemand fysiek iets doen.”

Jan Roos, de co-host van Dennis, zegt het te wantrouwen. “Hij zou dat inderdaad niet doen. Hij heeft andere mensen ingehuurd om de zoon van dan kaasboer iets aan te doen.”

Vijftien verhalen

Ondertussen stromen de verhalen over Charly binnen bij de juicekanalen. Niet alleen Yvonne Coldeweijer publiceert daarover, maar ook Juice Channel. “Berouw komt na de zonde”, zegt Yvonne.

En Juice Channel: “Wij hebben inmiddels meer dan 15 verhalen ontvangen van dames en die bevestigen allemaal dat Charly de afgelopen 10 jaar Tanja Jess en zijn gezin zwaar tekort heeft gedaan met zijn gedrag. Tanja wist hier op een gegeven moment vanaf en toch is hij door gegaan met vreemdgaan. Dus nee Charly, bespaar ons alsjeblieft je traantjes…”

Instagram

Het bericht van Charly:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen