VI slaat terug naar Jan Uriot: ‘Alleen zijn hond luistert naar hem!’

De mannen van Vandaag Inside slaan terug naar Jan Uriot, de sterjournalist van Privé. Die heeft gepleit voor een korte VI-pauze. “Alleen zijn hond luistert naar hem! Verder helemaal niemand!”

Wilfred Genee en Jan Uriot © SBS 6, Telegraaf

Privé-journalist Jan Uriot denkt dat de mannen van Vandaag Inside er goed aan zouden doen om het voorbeeld van Arjen Lubach te volgen en een weekje pauze te nemen. Hij vindt dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp ‘natuurlijk gauw in hetzelfde verhaaltje vallen’. “Dezelfde toon en dezelfde grapjes enzo.”

‘Jan? Wie is dat?’

Wilfred kwam daar gisteren op terug toen hij voor de zoveelste keer de excuusblunder van koning Willem-Alexander instartte. “Ik denk dat Jan Uriot weer helemaal niet zit te lachen nu, want Jan Uriot vindt dat wij onszelf te veel herhalen”, zegt hij lachend.

René: “Jan Uriot?”

Johan: “Wie is dat ook alweer?”

Zonnebank

Wilfred maakt vervolgens een grapje over het uiterlijk van Jan. “Dat is die man die onder de zonnebank in slaap gevallen is van De Telegraaf!”

René: “De enige die naar Jan Uriot luistert is zijn hond. Voor de rest helemaal niemand.”

Will Smith

Hoe kijken de heren eigenlijk naar Will Smith, die Chris Rock een klap heeft verkocht bij de Oscars omdat hij een grapje heeft gemaakt? René: “Van mij mag een comedian alles roepen.”

Wilfred: “Ik zei tegen Johan aan het begin van deze uitzending: als er allemaal klappen uitgedeeld hadden moeten worden voor alles wat er aan deze tafel gezegd is…”

Maar een grapje over zijn vrouw die heel erg ziek is, is toch ook beneden peil? “Hartstikke ziek? D’r haar valt uit.”

Kijkcijfers

De kijkcijfers van Vandaag Inside lijken overigens weer uit een dalletje te zijn gekropen. De talkshow wist gisteren 827 duizend kijkers (17% marktaandeel) te boeien op SBS 6, een prima score.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om Jan Uriot eens aan tafel te zien bij VI Vandaag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen