‘Vandaag Inside moet pauze nemen, mannen vallen in herhaling’

De mannen van Vandaag Inside doen er goed aan om even pauze te nemen en zichzelf op te laden. Ze vallen de laatste tijd namelijk wel heel erg in herhaling. Dat vindt Privé-sterjournalist Jan Uriot.

Vandaag Inside © SBS 6

Arjen Lubach, de nieuwe koning van de late avond, neemt de eerste week van april vrij om zichzelf even op te laden. Na vijf weken zit hij dan precies op de helft van het seizoen. Misschien doen de mannen van Vandaag Inside er ook goed aan om even een pauze in te lassen, zegt Privé-sterjournalist Jan Uriot in zijn rubriek Wat Vindt Jan.

Pauze voor VI?

Jan juicht Arjens pauze toe. “Dat zouden er meer moeten doen. Misschien zouden de mannen van VI daar ook een keertje over gaan denken om een pauze te nemen, want je valt natuurlijk gauw in hetzelfde verhaaltje. Dezelfde toon en dezelfde grapjes enzo.”

De Privé-ster wijst erop dat Arjens programma wel wezenlijk anders is dan Vandaag Inside. “Arjen maakt geen talkshow. Dat is een comedyshow, weliswaar op de actualiteit, en daar zit een schrijversteam achter. Het moet altijd leuk en krachtig zijn natuurlijk en dat kun je heel moeilijk lang volhouden.”

De nieuwe Art

Wie absoluut geen pauze nodig hebben zijn de talkshowpresentatoren van RTL 4. Die hebben pauze nemen immers al tot een sport verheven. En dan wordt Renze Klamer ook nog eens toegevoegd aan de latenight-stal.

Voor Renze vreest Jan overigens het ergste. “Hij mag in de zomer, in augustus, een programma gaan presenteren, maar dan zit heel Nederland te barbecuen. Dat hebben we ook meegemaakt met Art Rooijakkers. Dat was De Zomer van Art. Daar keek niemand naar!”

Duizenddingendoekje

Jan lijkt niet heel erg te geloven in de RTL-carrière van Renze. “Ik vraag me werkelijk af wat voor contract dat dan is. Wat is er nu aangeboden? Voor de rest mag hij bij Boulevard aan de desk gaan staan en in een spelletje. Het wordt het nieuwe duizenddingendoekje van RTL natuurlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen