Jaimie Vaes pislink na geruchten over zoontje: ‘Dit is gestoord!’

Jaimie Vaes is woest over de geruchten dat haar zoontje Lío uit huis zou zijn gehaald en nu bij haar stiefvader zou wonen. Ze reageert als door een wesp gestoken. “Mensen zijn gestoord!”

Jaimie Vaes © YouTube

Het is evident dat de relatie tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine voorbij is nu hij wekenlang in voorarrest heeft gezeten na de veelbesproken mishandeling op de Prinsengracht. Toch gaan er ook over haar regelmatig geruchten, bijvoorbeeld dat ze verdovende middelen zou gebruiken. Sommigen vroegen zich af of ze wel geschikte ouders zijn.

Ziekelijk gestoord

Jaimie reageert nu woest op het nieuwste gerucht dat haar zoontje Lío uit huis zou zijn gehaald en nu bij haar stiefvader zou wonen. Ze wordt ernaar gevraagd door het juicekanaal Juice Channel. “We lezen veel verhalen over dat Lío uit huis gehaald zou zijn en nu bij jouw familie zou wonen, zou je dit willen bevestigen of ontkrachten?”

Daarop reageert ze als door een wesp gestoken. Jaimie: “Jongens. Doe even normaal. Natuurlijk is Lío niet uit huis gehaald. Waarom zou dat in godsnaam gebeuren? Mensen zijn ziekelijk gestoord om over dit soort onderwerpen aan de haal te gaan. Anyways, iedereen met gezond verstand had hier geen twijfel in getrokken denk ik.”

Ongeloofwaardig

Juice Channel vond het gerucht ook al ongeloofwaardig. “Wij hebben vandaag verschillende artikelen gelezen waarin werd gezegd dat Lío niet meer bij Jaimie Vaes woont, maar bij haar stiefvader. Wij hebben zelf hier helemaal niks over gehoord dus wij dachten laten we het even navragen aan Jaimie.”

“Wij geloofden dit ook niet, en dachten: we vragen het toch even na omdat het overal te lezen was.”

Yvonne

Wat zegt juicekoningin Yvonne Coldeweijer ervan? “Ik lees wel juice hierover bij andere kanalen, maar ik heb dit zelf niet bevestigd gekregen. Dan post ik het dan liever nog niet. lk weet dus niet of het gerucht klopt dat Lío uit huis is geplaatst.”

“Dat hij nu voorlopig even bij de stiefvader van Jaimie verblijft zou inderdaad goed kunnen, maar durf niet te zeggen of dat door een instantie is opgelegd.”

Reactie

De reactie van Reality FBI, dat het gerucht verspreidde:

Jaimie reageert

De reactie van Jaimie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Lil Kleine moet worden ontzet uit de ouderlijke macht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen