Rob Goossens skypet met Boulevard terwijl vriendin bijna bevalt

Rob Goossens heeft op de drempel van het vaderschap nog flink wat moeite met prioriteiten stellen. Hij zat gisteren skypend in RTL Boulevard, terwijl zijn vriendin één deur verder bijna lag te bevallen.

Bridget Maasland en Rob Goossens © RTL

Je zou denken dat Rob Goossens momenteel wel wat beters te doen heeft dan volstrekte non-items volkletsen in RTL Boulevard, maar niets is minder waar. Hij zat gisteren skypend in RTL Boulevard om wat ditjes en datjes op te dissen ter promotie van het RTL 4-programma Married at First Sight, terwijl zijn vriendin één deur verder bijna lag te bevallen.

‘Er is ontsluiting!’

Presentatrice Bridget Maasland was helemaal door het dolle heen toen Rob skypend in beeld verscheen tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard. “Ja, Rob, ik wil natuurlijk alles aan jou vragen wat niets met Married at First Sight te maken heeft, want jij staat op dit moment in het ziekenhuis? Of niet? Nee, je bent weer thuis.”

Rob, die kennelijk een nogal klinische interieursmaak heeft, daarop: “Nee, niet het ziekenhuis! We zijn nog thuis.”

Bridget: “Maar er is ontsluiting!”

Rob bijna papa

Rob: “Ja, nou ja, het gaat die kant op. Vanochtend werd ik wakker en toen zei mijn vriendin: ‘Ik geloof dat dit geen kramp meer is, maar dat dit weeën zijn.’ We komen nu in een wereld die ik natuurlijk nog helemaal niet kende, dus we zijn de weeën aan het timen en dat gaat dan via een app.”

Die app sloeg vlak voor de uitzending van RTL Boulevard alarm. “Die zei een uurtje geleden van: ‘Nou, maak je maar vast klaar, want je hebt nog tijd om te douchen en je koffer te pakken, maar het moment dat je naar het ziekenhuis moet komt dichterbij.’”

‘Wat erg!’

Tijd om te douchen en je koffers te pakken. En tussendoor nog even te kleppen in RTL Boulevard dus. Bridget: “Wat erg! Dat jij nu daar zit en zij in de kamer ernaast en denkt: we moeten gaan, we moeten gaan!”

Bridget aan het eind: “Hou ons op de hoogte, hè? En lekker meepuffen! Gooi die app gewoon aan de kant en kijk hoe het met haar gaat! Dat lijkt mij beter. Dit was RTL Boulevard. Oh, wat leeeeeuk!”

Instagram

Rob en zijn vriendin:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Badr Hari weigert luiers te verschonen. Wat voor type is Rob Goossens volgens u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen