Na zes jaar: megaster Adele opnieuw te gast bij Paul de Leeuw

Het is Paul de Leeuw na zes jaar toch nog een keer gelukt om megaster Adele te spreken te krijgen. Ze is volgende week te gast in een speciale aflevering van zijn nieuwe programma Busje Komt Zo.

Adele en Paul de Leeuw © Raven B. Varona

Na zes jaar wachten is Paul de Leeuw opnieuw naar Londen afgereisd voor een interview met zangeres Adele, die deze maand met een nieuw album komt. In een speciale aflevering van Busje Komt Zo reist Paul met een bijzondere bus op een boot naar Londen, om opnieuw te praten met de zangeres die hij zo vaak in zijn shows heeft ontvangen.

Spannend

Paul kent Adele nog uit de tijd dat ze niet zo’n enorme wereldster was. Hij heeft dan ook bijgedragen aan haar bekendheid in Nederland. Dat hij toen al van de partij was, betaalt zich nu uit. Paul mag wederom met één van ’s werelds meest begeerde sterren praten.

De presentator: “In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!”

25 november

De speciale uitzending van Busje Komt Zo is op donderdag 25 november om 21.30 uur te zien op NPO 1. “Uiteraard is ook live voice-over Hans Kesting van de partij, maar het is nog de vraag of hij haar ook mag ontmoeten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lijkt het u leuk om dit tv-interview met Adele te zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen