Johan Derksen slacht horecabaas af die Frits Wester aanviel: ‘Patser!’

Johan Derksen vindt de manier waarop Frits Wester in de talkshow van Humberto Tan is aangevallen door Khalid Oubaha schandalig. De horecaondernemer zette hem neer als CDA-spreekbuis.

Khalid Oubaha, Johan Derksen en Frits Wester © RTL

Humberto Tan leverde zondagavond eindelijk eens spectaculaire televisie af. RTL-journalist Frits Wester werd live op televisie neergezet als een soort spreekbuis van het CDA. Wie met dat verwijt kwam? De boze horecaondernemer Khalid Oubaha. De twee heren lagen vorig jaar ook al met elkaar in de clinch, toen bij Beau van Erven Dorens.

Ordinaire patser

Die horecabaas is een regelrechte schande, vindt Johan Derksen. “Er zit dan zo’n kroegeigenaar, zo’n ordinaire patser, aan tafel bij Humberto en die heeft maar één ding: dit kost hem geld, dus dat vindt hij veel belangrijker dan de pandemie die we hebben”, zegt de voetbalkenner in Veronica Inside.

“En hij heeft dan ook nog de brutaliteit om een integere verslaggever subjectief te noemen, omdat hij alles door een CDA-bril zou zien omdat hij dertig jaar geleden bij het CDA gewerkt heeft. Humberto weet er totaal geen raad mee, want die kan alleen maar Mr. Nice Guy spelen en denken: wat gebeurt er, wat gebeurt er?”

Patjepeeër

Het is goed dat Frits van zich afbeet, vindt Johan. “Frits bijt dan gelukkig nog even van zich af, maar zo’n patjepeeër zit daar echt schandelijke verhalen te vertellen. Die is maar met één ding bezig: die wil z’n zakken vullen. Natuurlijk hebben ze het moeilijk, maar de manier waarop hij het zegt…”

Khalid is een minkukel, vindt Johan. “Hij heeft schijt aan de volksgezondheid en wil gewoon de poen in zijn zak steken. Daar moet je doorheen prikken en Humberto moet zeggen: ‘Je zit hier gewoon in je eigen straatje te praten, maar je hebt helemaal geen begrip voor het probleem waar we allemaal mee zitten.’”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen