Linda de Mol zorgt met cover voor tsunami van kritiek: ‘Bizar!’

Linda de Mol zorgt voor een tsunami van kritiek met de nieuwste cover van haar tijdschrift. Daarop prijkt namelijk ook Hugo de Jonge, die weer eens de glamourminister uithangt. “Ongelooflijk.”

Linda © Linda

De enorme ijdeltuiterij van Hugo de Jonge kent geen grenzen. Als hij niet ergens zijn schoenen aan het poetsen is, dan staat hij wel weer voor een of andere camera om te poseren in zijn feesttenue. Het stoort veel mensen mateloos. “Hoe diep de crises ook zijn, voor de happy few is altijd een gala-bal”, zegt presentator Bram Douwes bijvoorbeeld.

Communicatieleger

Telegraaf-ster Pim Sedee vindt het buitengewoon onhandig. Ook van Kajsa Ollongren, die eveneens op de cover staat. “Ik zou me even concentreren op een pandemietje en niet op de cover van de Linda gaan staan. En ik zou er ook niet op gaan staan als door mij (onbewust) de formatie maaaaanden heeft moeten duren. Maar wie ben ik.”

Nieuwsuur-grootheid Eelco Bosch van Rosenthal weet niet wat hij meemaakt op deze dinsdagochtend. “Zo’n groot communicatieleger op die ministeries, en toch dit.”

Ordinair en glad

Mediapersoonlijkheid Yoeri Albrecht vindt het ongekend. “Ok dit is gewoon een ordinaire en gladde trap na aan iedereen die het dit jaar door de eindeloze blunders van de ministerraad zwaar heeft gehad. Ik denk dan in de eerste plaats aan de kindertoeslagschandalen. Maar goed, corona mag er ook wel bij.”

Bastiaan Ragas, de man van Shownieuws-ster Tooske, is met stomheid geslagen. “Ik heb hem inmiddels al honderd keer voorbij zien komen. Maarr… dit meen je toch niet? Die man snapt het echt niet hè? Hahahaha…”

Tim is boos

Ook Tim Hofman is weer boos en verontwaardigd, hoewel dat in zijn geval eigenlijk een natuurlijke houding is. “Hahaha De Jonge die nog even tijd maakte voor fotoshoot nummer 243 deze pandemie.”

Ton F. van Dijk, de voormalig zenderbaas van NPO 1: “We zitten in de grootste crisis sinds WO2, een ongekende tweedeling dreigt, maar uiteindelijk draait het om jou. Met dank aan Linda.”

Chantal Janzen

Victor Hopman, professioneel tv-kijker en plantenverkoper, noemt het ‘de schaamte voorbij’, maar er is nóg iets dat hem opvalt. “Also wat een goedkope sneer is ‘Oh wat een jaar’. Het programma dat Linda is kwijtgeraakt door haar switch naar SBS 6.”

Hij doelt erop dat ‘Oh wat een jaar’ de titel is van het nieuwe Linda-nummer. Dat viel showbizzhyena Yvonne Coldeweijer ook al op. “Lin is er ook nog steeds niet overheen dat Chant het nu presenteert. Get over it, Lin.”

Cover

De omstreden cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hugo de Jonge als soort glamourminister op de LINDA-cover. Leuk of schandalig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen