Coronavirus laait op: Arie Boomsma terug als boze sportschoolhouder

Het coronavirus laait op en dat betekent ook dat Arie Boomsma weer terug is op televisie. Hij maakte gisteren in de uitzending van RTL Boulevard zijn comeback als boze sportschoolhouder.

Arie Boomsma © RTL

Arie Boomsma was in het eerste coronajaar niet van de buis af te slaan: om de avond zat hij weer in een ander programma om de boze sportschoolhouder uit te hangen. De vroegere tv-ster zag zijn Vondelgym-business behoorlijk inkakken en hij was er dan ook als de kippen bij om tegen alle maatregelen te protesteren.

Arie op achterste benen

Nu het coronavirus wederom oplaait en het kabinet van plan is om de coronapas ook in te voeren in sportscholen, is Arie weer helemaal over zijn toeren. Zelfs zijn dagelijkse ijsbadje helpt hem niet om af te koelen. Op zijn achterste benen nam de vroegere bestie van Thierry Baudet gisteren een filmpje op voor RTL Boulevard.

De boze Arie: “Als vrijdag inderdaad de coronapas wordt ingevoerd in de sportsector is dat een zeer negatieve ontwikkeling. Een dubieus besluit ook.”

‘Onverklaarbaar!’

Mark Rutte is helemaal de weg kwijt, vindt Arie. “Je hoopt eigenlijk elke keer dat deze overheid prioriteit gaat maken van gezondheid in een gezondheidscrisis. Dat ze ervoor gaan zorgen dat zoveel mogelijk mensen in beweging komen en aan die weerstand kunnen werken. In plaats daarvan wordt nu juist de drempel verhoogd.”

Arie vervolgt: “We weten welke mensen de ic’s opstromen en we weten wie er in de ziekenhuizen terechtkomen en nergens gaat het over gezondheid. Dat is onverklaarbaar.”

‘Jammer voor Arie’

De inmiddels 47-jarige Arie, die in het filmpje gekleed was als een twintigjare knul die onderweg is naar een sportwedstrijd, waarschuwt Rutte en zijn collega’s. “Ik hoop dat het nog anders gaat en we de komende dagen in het nieuws te horen krijgen: ‘Ze gaan het tóch anders doen’, maar ik vrees dat het toch gaat gebeuren.”

Frits Wester daarop: “Jammer voor Arie Boomsma, maar het gaat wel gebeuren in de sportschool. Niet-gevaccineerden kunnen natuurlijk altijd nog naar de sportschool, maar als je drie keer per week naar die sportschool gaat met een dag ertussen elke keer, dan moet je je wel drie keer in de week laten testen. Dat is het belangrijkste eigenlijk.”

Fragment

Het item in RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Arie Boomsma weer de hele winter boos op televisie. Zin in?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen