Jeroen van der Boom krijgt vraag over Hazes, pr-dame grijpt in

Jeroen van der Boom mag geen vragen over André Hazes jr. beantwoorden van de persdames van Holland Zingt Hazes. Een interview met RTL Boulevard werd gisteren abrupt onderbroken.

Jeroen van der Boom en Aran Bade © RTL Boulevard

André Hazes jr. is dit jaar de grote afwezige tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten. Gisteren was de persbijeenkomst van de concertserie en daar ging iedereen heel spastisch om met vragen over de volkszanger. Toen verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard aan Jeroen van der Boom iets wilde vragen over André, werd er direct ingegrepen.

A4’tje voor de camera

Aran: “André is er niet bij, weten we allemaal. Hoe vind jij dat?”

Jeroen: “Daar hebben we mee te dealen. We weten het al een tijdje.”

Aran: “Er wordt veel gezegd namelijk over hem, hè? Dat het ook nu uit is met Sarah en al dat soort ontwikkelingen. Wat vind jij daarvan?”

Daarop gooide een boze pr-dame direct haar A4’tje voor de camera. “Oh we worden gestopt, nou ja!”, riep Aran.

Hartstikke lief joch

Kennelijk was de pr-dame koffie halen toen Aran een interview hield met Gerard Joling. Dat gesprekje werd namelijk niet onderbroken. “Er gaan ook allemaal verhalen dat hij afkickt nu en dat dat het verhaal is en dat het uit is met Sarah van Soelen”, probeerde Aran.

Gerard daarop: “Hij moet gewoon lekker zorgen dat hij tot rust komt. Het is een hartstikke lief joch, het is een groot talent en ik denk gewoon dat alles weer goed komt en alles weer vergeten en vergeven is.”

Geënsceneerd

Luuk Ikink na afloop van het item: “Wat gebeurde hier nou? Je werd weggedrukt!”

Aran: “We werden afgekapt als het gaat over de vragen waar wij antwoorden op willen. Het waren allemaal geënsceneerde antwoorden. Allemaal over nagedacht en misschien ook wel ingefluisterd. Als het dan echt over André ging, dan gaat het A4’tje voor de lens. Dat is ook wel hoe het nu daar is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Pr-vrouwtjes Holland Zingt Hazes over de zeik na vragen over André Hazes jr. Overdreven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen