Oersaai presentatieduo op Televizier-gala: ‘Waar is Britt Dekker?’

Het is ieder jaar weer een grote teleurstelling: het Gouden Televizier-Ring Gala. Saai, gortdroog en niet doorheen te komen. En toch is er ook dit jaar weer voor een oersaai presentatieduo gekozen.

Jan Smit en Rik van de Westelaken © Ruud Baan

Het Televizier-feestje zal dit jaar niet gepresenteerd worden door Nikkie de Jager zoals de bedoeling was – ze is namelijk zelf genomineerd – maar door het duo Jan Smit en Rik van de Westelaken. Saaier gaat het natuurlijk niet worden. En dat vindt zelfs Luuk Ikink van RTL Boulevard.

‘Waarom Britt niet?’

Luuk vindt het een teleurstelling. “Het had wel wat spannender gekund, vind ik. Ik vind Jan en Rik leuk, maar je hebt bijvoorbeeld ook Britt Dekker. Die deed altijd de rodelopershow. Ik zou zeggen: misschien moet je haar dan promoveren naar het hoofdpodium. Dat was ook leuk geweest.”

Collega Marieke Elsinga: “Het had ook leuk geweest om een man en een vrouw te hebben.”

Luuk: “Ja, misschien met Splinter Chabot. Een beetje wat nieuws, een beetje spannend. Maar goed.”

Geen Nikkie

Het is jammer dat Nikkie het niet gaat doen, vindt Luuk. Het is niet te combineren met haar nominatie. “Dan kan het nier meer. Het gerucht is een tijdje rondgegaan, want ze maakte ook een programma bij AvroTros, maar dat programma is ook genomineerd, dus het kan dan bijna niet dat zij dan ook nog het gala gaat presenteren.”

Nu gaan Jan en Rik het dus doen. Marieke: “Je weet gewoon dat deze mannen het goed doen, maar ook veilig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen