Geërgerde Lil’ Kleine roept media op: ‘Bemoei je met wat anders!’

Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes roepen de media om niet meer over hun vermeend gewelddadige relatie te schrijven. Er worden veel leugens verspreid, zegt het tweetal in een video.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine © Instagram

Er is door zowel Lil’ Kleine als Jaimie Vaes een wat ongemakkelijk filmpje gepubliceerd op Instagram, waarin ze reageren op de ontstane commotie over haar vermeende mishandeling door hem in een hotel op Ibiza. Het is duidelijk dat Jaimie een stuk serieuzer in de kwestie staat dan Lil’ Kleine, die haar regelmatig lacherig onderbreekt.

‘Dit moet stoppen’

Jaimie roept iedereen op om te stoppen met speculeren. “Hi lieve mensen, even een berichtje namens mij en Jor. Wij denken dat dit nodig is omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden, met name door de media en op online platforms, over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen.”

Het is vervelend, vindt ze. “We voelen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen en alles te laten bezinken, maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen. Dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen. We zijn de liefste ouders voor Leo, we zullen nooit iets doen om hem in een situatie te zetten wat niet gezond is of gevaarlijk.”

Incident

Wat er precies gebeurd is in het hotel op Ibiza, blijft onduidelijk. “Tijdens het incident die avond – en dat willen we echt benadrukken – is er geen fysiek geweld geweest. Natuurlijk: wij maken ruzie, en die raken weleens verhit. We snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut niet een voorbeeld zijn dat ruzie maken oké is, maar wat er nu wordt verspreid is ontzettend treurig en het doet ons echt onwijs veel pijn.”

Lil’ Kleine onderbreekt haar: “En wat ik wilde zeggen is dat de moeder van mijn kind en de vrouw van wie ik hou, die zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling. Als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, dan weet je dat dat niet mijn bedoeling is. Maar de leugens die verspreid worden… Dat is niet aan de orde.”

‘Hij gaat liever zijn’

Vervolgens laat Jaimie blijken dat Lil’ toch te ver is gegaan. “Hij gaat wel iets liever zijn. We hopen hier gewoon wel mee jullie te kunnen vragen: alsjeblieft, laat het rusten.”

Dan begint Lil’ te lachen. “Bemoei je met wat anders!”

Jaimie: “Ja, het is nu wel genoeg geweest. We hopen samen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen.”

Insta-stories

Het filmpje kunt u bekijken in de Insta-stories van Jaimie of onderstaand:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van het filmpje van Lil' Kleine en Jaimie Vaes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen