Lil’ Kleine doodsbang voor politie: ‘Hij stond te trillen van angst’

Lil’ Kleine was vlak voor zijn aanhouding door de Spaanse politie doodsbang. Hij had zich verstopt in het gloednieuwe OKU-hotel op Ibiza, maar werd toch gevonden. “Hij trilde van angst.”

Lil' Kleine © William Rutten

Het wangedrag van Lil’ Kleine lijkt hem nu serieus in de problemen te brengen. Hij moest afgelopen weekend een nacht doorbrengen in de Spaanse cel, vanwege de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. De politie werd direct ingeschakeld, maar die kon de rapper en voormalig The Voice-coach niet direct vinden.

Trillend van angst

De doodsbange Lil’ Kleine had zich verstopt. “Op een gegeven moment hebben ze aangeklopt bij een hotelkamer. De dame die er zat zei: ‘Nee, hij is hier niet.’ Maar ze hoorden zoveel vreemde geluiden in die hotelkamer, dat de Guardia Civil toch die kamer binnenging”, aldus Albert Verlinde in Shownieuws op basis van een getuigeverslag.

Vervolgens zijn ze gaan zoeken in kasten en achter gordijnen, aldus Albert. “Overal zaten mensen die zich verstopt hadden. Uiteindelijk hebben ze ook Lil’ Kleine gevonden en iedereen dacht: die gaat nu schelden en die wordt boos. Maar hij stond alleen maar te shaken en te trillen van pure angst, omdat het toch ineens het uur van de waarheid was.”

‘Hij dacht: shit’

Lil’ Kleine maakte zich heel veel zorgen. “Hij dacht: shit, hier staat de politie tegenover me, op Ibiza. De Guardia Civil, niet makkelijk. Hij schijnt op dat moment al gevraagd te hebben of als Jaimie haar aangifte introk, hij dan vrijuit zou gaan. Daar was hij op dat moment al mee bezig. Ik denk dat dat in de rechtsvoering de komende tijd een belangrijk ding wordt.”

Het zou zomaar kunnen dat Jaimie haar aangifte alsnog niet ondertekend, aldus Albert. “Wie weet wordt er nu wel onderhandeld tussen Lil’ Kleine en Jaimie, hè? Van: trek het in, dan krijg je dit.”

Onhoudbaar

Het verblijf van Lil’ Kleine in het hotel was luidruchtig, aldus Albert. “Lil’ Kleine was vanaf het allereerste begin onhoudbaar. Hij wilde drank, terwijl de bar al dicht was. Hij maakte ook een hoop herrie. Uiteindelijk hebben ze tegen hem gezegd terug te gaan naar de suite en dat heeft hij gedaan.”

“Vanuit die suite werden er op een gegeven moment flessen naar beneden gegooid. Hij stond gillend op het balkon tegen Jaimie te roepen dat hij haar vreselijk vond. Ik zal het niet citeren, maar het zijn geen nette teksten. Dat hij helemaal klaar met haar was en dat het voorbij was. Daar zijn ook video-opnames van gemaakt door mensen binnen dat hotel.”

Nog niet uitgelekt

Die video-opnames zijn nog niet uitgelekt, maar het zou zomaar kunnen dat boze betrokkenen dat de komende dagen alsnog doen. Eén ding is zeker: Lil’ Kleine zit flink in de problemen, óók als hij níet opgesloten wordt.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat Lil' Kleine een Spaanse celstraf krijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen