Henk Krol komt met soort Bonje met de Buren voor politici

Henk Krol komt met een soort Bonje met de Buren, maar dan voor ruziënde politici. Hij gaat proberen om hen nader tot elkaar te brengen in een programma vanuit zijn nieuwe bed & breakfast.

Henk Krol © Ranking the Stars

Een tijdje geleden riep Henk Krol dat hij een soort Villa Felderhof wil gaan maken vanuit zijn nieuwe bed & breakfast, maar de gevallen politicus is al ingehaald door Beau van Erven Dorens. Hij komt reeds in de zomer met een eigentijdse versie van dat programma op RTL 4.

Ruziënde politici

Gelukkig heeft Henk alweer een nieuw idee. “We beginnen met een radioprogramma voor WNL. Het format zit zo in elkaar: twee politici die in het verleden met elkaar in de clinch zijn geraakt, komen bij mij twee dagen logeren. Ze worden live voor de radio geïnterviewd door Martijn de Greve”, vertelt hij in gesprek met de Privé.

Waar is Henk zelf dan in dit plaatje? “Af en toe sluit ik aan bij het gesprek en zorg ik voor koffie, thee of een borrel. De volgende ochtend wordt er na het ontbijt een podcast opgenomen en is het eigenlijk wel de bedoeling dat de twee ‘voormalige kemphanen’ leuk uit elkaar gaan. Als dat niet zo is, ook goed.”

Tv-variant

Ah, dat klinkt lekker ambitieus. Wie gaan er meedoen? “Namen heb ik nu nog niet. Daar wordt op het ogenblik bij de redactie van WNL aan gewerkt.”

Toch ziet Henk het wel zitten. Hij denkt dat er op een gegeven moment zelfs een tv-versie van komt. “Het is een geweldig plan dat later misschien wel uitgewerkt kan worden tot tv-programma.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een programma met ruziënde politici. Ziet u dat zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen