Drama voor Harm Edens en Henk Krol: Beau kaapt Villa Felderhof

Een fikse tegenvaller voor Harm Edens en Henk Krol, die bezig waren om een Villa Felderhof-achtig programma van de grond te krijgen. Beau van Erven Dorens gaat er met het format vandoor.

Beau van Erven Dorens © William Rutten

De dagelijkse talkshow van Beau van Erven Dorens is bijna toe aan zijn seizoensfinale, maar de presentator gaat niet stilzitten. Hij vertrekt namelijk naar Italië om voorbereidingen te treffen op zijn eigen variant van Villa Felderhof, het beroemde programma waarin Rik Felderhof jarenlang BN’ers interviewde.

Lago di Beau

Beau deed zijn onthulling gisteren in RTL Boulevard. “We gaan een voorreis doen naar Italië, want daar ga ik ergens in september een serie maken die Lago di Beau heet. Bij het Comomeer. Daar ga ik BN’ers interviewen. Als een soort Rik Felderhof, maar dan zonder hoed.”

Of het programma precies hetzelfde format zal hebben als Villa Felderhof is nog onbekend. In dit programma werden steeds twee bekende Nederlanders uitgenodigd die samen een paar dagen doorbrachten in een villa.

Harm en Henk

Het is huilen met de pet op voor Harm Edens en Henk Krol, want zij zagen zo’n soort programma ook wel zitten. “Ik zou zelf wel Villa Felderhof willen maken. Villa Harm, maar dan op mijn manier. Misschien wel op een klein duplex-flatje in Purmerend ofzo. Als de mensen maar leuk zijn, denk ik altijd maar”, zei Harm onlangs.

En Henk: “Het is de bedoeling dat ik bekendheden ga ontvangen en interviewen. De opzet is een soort Villa Felderhof. Die plannen zijn we nu aan het uitwerken, daar gaan jullie later meer over horen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen