Patty Brard wil voor nieuwe tv-seizoen van lelijke voeten af

Patty Brard hoopt dat ze nog voor het nieuwe tv-seizoen kan worden behandeld aan haar lelijke voeten, zoals ze die zelf noemt. Ze zegde haar operatie in mei af, maar komt nu in tijdnood.

Patty Brard © Instagram

De 66-jarige Patty Brard heeft last van hallux valgus, een aandoening waarbij de grote teen door een vergroeiing scheef naar binnen groeit en er een enorme knobbel ontstaat aan de zijkant van de voet. Eigenlijk zou ze daar op 19 mei al aan geopereerd worden, maar vorige maand verslechterde de situatie van haar moeder in rap tempo.

Patty wil onder het mes

Patty zegde de operatie af. “Ik heb de tickets naar Alicante, waar ik onder het mes zou gaan voor knobbels aan de zijkant voor mijn grote teen, zó verscheurd. Ik kon het gewoon niet opbrengen. Ik moest echt even tot mezelf komen en alles laten bezinken”, vertelt de televisiediva in de Weekend.

Nu moet die operatie alsnog plaatsvinden. “Ik moet wel. Ik zie er al zólang tegenop, maar ik merk dat ik nu echt last krijg. Lopen wordt steeds pijnlijker en na de zomer staan er weer leuke nieuwe dingen op stapel die ik bij Talpa mag gaan doen, dus het is wel fijn als die pijn dan weg is.”

‘Ik ga het regelen!’

Het komt alleen heel erg slecht uit, vertelt Patty. Na zo’n operatie ben je zo zes weken uit de roulatie en dat kan ze er in haar drukke leven niet bij hebben. “Shownieuws gaat gewoon door in de zomer en het werk voor mijn nieuwe collectie voor het Kruidvat is in volle gang.”

“Zo’n operatie, waarvan ik ook weer moet herstellen, past dus eigenlijk helemaal niet in de agenda momenteel. Maar wat moet dat moet, ik ga het deze week nog regelen!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De panterprullaria van Patty Brard ligt in de Kruidvat naast de gouden kettinkjes van André Hazes jr. Wat neemt u, met het mes op de keel, liever mee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen