Gravin Eloise maakt talkshowdebuut: ‘Ik vind het hier heel erg fijn!’

Gravin Eloise heeft gisteren haar talkshowdebuut gemaakt in het programma Tijd voor MAX. Ze werd daarin geïnterviewd door Carrie ten Napel en Sybrand Niessen. “Ik vind het hier heel fijn.”

Gravin Eloise © Tijd voor MAX

Voor haar talkshowdebuut heeft gravin Eloise niet één van de late-night-sterren gekozen, maar voor de vijfuurshow van NPO 1: Tijd voor MAX. “Ik heb begrepen dat je nu voor het eerst in een talkshow zit”, merkte presentator Sybrand Niessen op. Dat beaamde Eloise: “Ja, voor het eerst, helemaal leuk!”

‘Het is een eer!’

Eloise vond het heel erg leuk om in de tv-studio te zijn. “Ik zat natuurlijk een beetje daarachter en ik zit dan te kijken. Ik vind het superleuk! Echt, ja. Het is hier ook een heel fijne sfeer, dus echt wel leuk als eerste keer.”

Carrie: “Het is een eer dat je bij ons bent!”

Sybrand: “Je moeder heeft waarschijnlijk ook wel verteld dat je hier in een warm bad komt, hè? Dat is een graag geziene gast bij ons!”

Eloise: “Jazeker!”

Jong meisje

Eloise zat aan tafel om haar boek ‘Leaning by doing’ te promoten, een lifestylegids. Sybrand: “Je bent de dochter dus van prins Constantijn en prinses Laurentien. Hebben zij het boek al gezien?”

De gravin daarop: “Ja, mijn ouders hebben ook feedback gegeven. Ze kijken met me mee. Mijn moeder heeft heel veel ervaring met boeken schrijven en was kritisch op de taal. Dat is heel fijn om te hebben.”

Eloise over Amalia

Ook de Instagram-cultuur komt aan bod in het boek. “Ik ben ook maar een jong meisje, dus natúúrlijk ben ik onzeker over dingen. Op social media krijg je zo vaak die perfecte dingen door. Je ziet echt een klein deel van iemands leven. Ik neem ook niet huilend op bed een selfie. Natuurlijk niet. Dat doe ik als ik lekker aan het zonnen ben.”

Tot slot vertelde Eloise ook nog dat ze prinses Amalia heeft gefeliciteerd met het slagen voor haar schoolexamen. “Jazeker, ik heb een leuk appje gestuurd met ‘gefeliciteerd’. Kijk hoe mooi ze is!”

Fragment

Een fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen