Onduidelijk of Nederlands elftal nog steeds Veronica Inside boycot

Het is onduidelijk of het Nederlands elftal nog steeds Veronica Inside boycot. Er zijn in aanloop naar het EK Voetbal gemixte signalen, aldus presentator Wilfred Genee op Radio Veronica.

Veronica Inside Beeld: Helene Wiesenhaan Photography

Vanwege een grapje van Johan Derksen over rapper Akwasi stelden de spelers van het Nederlands elftal vorig jaar een boycot in van Veronica Inside. Nu het EK Voetbal nadert is er onzekerheid over de status daarvan. De mannen van VI gaan straks dagelijks televisie maken op SBS 6; krijgen ze dan spelers te spreken of niet?

Boycot van Hél`ene?

Tijdens het toernooi zal Hélène Hendriks worden ingezet om verslag te doen op locatie. “De spelers mogen dan ook niet met Hélène praten als ze van ons is, want Hélène is dan van VI”, zegt Wilfred.

Sidekick Niels van Baarlen: “Wat ik me afvroeg: ze hebben vorig jaar na die rel een boycot afgeroepen over VI, maar is dat nog steeds zo?”

Wim Kieft

Wilfred: “We zijn erachter gekomen dat Wim de boycot heeft doorbroken, want die heeft klaarblijkelijk een reclamespot opgenomen met onder andere Klaas en Dumfries. Dat mochten die jongens eigenlijk niet doen, want Wim is ook van VI. Die jongens hebben dus eigenlijk die code geschonden. Eigenlijk kun je wel zeggen dat het boycotje voorbij is.”

Niels: “Ik zou het dan wel even officieel willen horen.”

Wilfred: “Dat gaan ze niet officieel zeggen denk ik. Het gaat met name om spelers als Virgil van Dijk en Memphis Depay. Die zullen dat namens de groep moeten doen.”

Accreditatie

Hélène denkt dat de boycot nog gewoon staat. “Nee hoor, die boycot staat gewoon nog. Keihard.”

Wilfred: “Er zitten volgens mij genoeg spelers tussen die daar helemaal niet zo mee bezig zijn. Het gaat maar om een klein aantal spelers.”

Hélène: “Het is ook nog maar de vraag of wij een accreditatie krijgen. Het is maar zeer de vraag hoeveel mensen er in het stadion mogen, ook qua journalisten.”

Wilfred: “En dan zullen ze ook wel wat selectiever zijn, denk je niet? Dat wij een klein stapje achter staan. Humberto zit er in die periode ook elke dag, dus die hebben ook aangevraagd of ze langs mogen komen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet de boycot van Veronica Inside worden opgeheven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen