Marcel van Roosmalen solliciteert naar dagelijkse talkshow op SBS 6

Marcel van Roosmalen zou graag samen met zijn Media Inside-collega Gijs Groenteman een dagelijkse talkshow maken. Het liefst bij de NPO, maar eventueel ook op de late avond van SBS 6.

Media Inside © Arjen Rienks

Een eigen talkshow is een droom van Marcel, die over vrijwel alles een mening heeft. Hij ziet het al helemaal voor zich. “Het allerliefst zou ik een talkshow hebben. En dan echt iedere dag. Met Gijs Groenteman als interviewer en ik als een Jan Mulder erbij”, vertelt hij in de Nieuwe Revu.

SBS 6-show

De twee heren maken Media Inside voor NPO 3, maar staan eventueel ook open voor een overstap naar SBS 6. “We voelen ons het meest op ons gemak bij NPO, maar we zijn wel twee witte mannen van 40-plus. Ik snap niet dat SBS ons nog niet heeft gebeld.”

Wat zou anders zijn aan hun talkshow? “Ik denk dat het per definitie anders wordt als je ons neerzet. Wij hebben een bepaalde relaxedheid over ons, het is niet geformatteerd. Daar is ook zeker een publiek voor.”

Veronica Inside

Marcel heeft al ervaring met het optreden in een talkshow van Talpa, namelijk bij Veronica Inside. Daar is hij echter niet helemaal tevreden over. “Mijn plek in het decor was op een krukje aan de zijkant, als een soort bijfiguur. Maar dat ben ik natuurlijk niet.”

Hij voelde zich een beetje weggemoffeld in de Wilfred Genee-show. “Ik voel me niet minder dan die sportjournalist van De Telegraaf die er ook vaak zit, hoe heet hij, Valentijn Driessen. Hij zal best deskundig zijn, maar dat ben ik ook.”

Media Inside

Eerst gaan de heren een tweede seizoen van Media Inside maken. “Zeker. Dat vind ik heel prettig. We sprongen in het diepe, hè, ik wist van tevoren niet of het iets zou worden. Maar ik was heel blij met het resultaat.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marcel van Roosmalen als de late-night-ster van SBS 6. Een goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen