Gaan Marco Borsato en Linda de Mol SBS 6 megacijfers bezorgen?

Het is eindelijk zo ver: Marco Borsato spreekt vanavond met Linda de Mol over hoe hij zijn Leontine keihard heeft bedrogen. Of, zoals hij het zelf zegt, hoe ze in een ‘intimiteitsvacuüm’ zaten…

Marco Borsato en Linda de Mol © Roy Beusker

Marco heeft ervoor gekozen om twee interviews te geven: eentje aan Linda de Mol op SBS 6 en eentje aan Evert Santegoeds in de Privé. Het gesprekje met Evert, dat is opgedeeld in twee delen (de eerste verscheen gister, de tweede maandag), levert dus een volstrekt nieuw woord op voor keihard je vrouw bedriegen: in een ‘intimiteitsvacuüm’ zitten.

Charmeoffensief

Er is Marco veel aan gelegen om de sympathie van het volk terug te winnen, want hij wil straks wel weer gewoon miljoenen euro’s kunnen opstrijken met zijn belegen liedjes van John Ewbank. Het charmeoffensief begon dus bij Evert en wordt vanavond vervolgd bij Linda. “Ik vind het heel spannend”, zei Rob Goossens gisteren in RTL Boulevard.

Rob: “Het is heel stom: ik ben eigenlijk veel benieuwder naar Linda dan naar Marco, want er rust nogal een last op haar schouders. Zij moet namens 17 miljoen mensen vragen stellen waar wij allemaal de antwoorden op willen. Tegelijkertijd is ze ook goede vrienden met Marco, dus ik denk dat het ingewikkeld balanceren is.”

Geen doorvraagster

Telegraaf TV-presentator Wilson Boldewijn verwacht vanavond geen enorm spannend interview op SBS 6. “Het is een grote naam met een groot podium, maar ze staat niet bekend als een heel strenge doorvraagster.”

Evert Santegoeds: “Nee, maar dat interview zal zeker spraakmakend zijn. Je ziet in die zomeravonden en winterweken die ze heeft, dat de grote sterren graag bij Linda komen. Dat is niet omdat ze niks vraagt, het is misschien omdat ze af en toe niet doorvraagt, maar dan zie je aan het gezicht van Marco al hoe diep het hem zit. Ik denk dat het zeker de moeite waard is om te gaan bekijken.”

Miljoenencijfers?

Het is best spannend hoe Marco en Linda vanavond gaan presteren. Het interview wordt uitgezonden onder de vlag van haar talkshow Linda’s Wintermaand. Het record van Linda’s talkshow staat op bijna 1,9 miljoen kijkers voor het gesprek tussen Floortje Dessing en Mark Rutte afgelopen december.

Levert Marco en Linda die babbelen over vreemdgaan meer dan twee miljoen kijkers op? De concurrentie is pittig. NPO 1 heeft kijkcijfermonster Ik Vertrek op het menu staan, NPO 2 begin met Sterren op het Doek en RTL 4 trapt een nieuw seizoen van Lego Masters af.

Britt en Wendy profiteren

Eén ding is zeker en dat is dat er vanavond veel mensen gaan kijken naar Marco en Linda. Dat komt het nieuwe tv-duo Britt Dekker en Wendy van Dijk goed uit, want zij staan met de seizoenspremière van We Want More direct na het nu al spraakmakende interview.

Britt onlangs bij Op1: “Ik heb me nog nooit druk gemaakt om kijkcijfers, want de volgende dag is George nog net zo lief. Het enige dat ik nu wel heb met We Want More is: ik hoop dat de kijkcijfers goed zijn, want dan mogen we het weer maken. Het is meer een soort eigenbelang, maar voor de rest: wat maakt het uit?”

En Wendy: “Dat voel je op een gegeven moment wel. Uiteindelijk, omdat het leuk wordt, wordt het natuurlijk ook wel steeds belangrijker. Dat is een beetje de pest.”

Linda’s Wintermaand

Linda’s Wintermaand Special is om 20.00 uur te zien op SBS 6, We Want More volgt aansluitend om 21.00 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen