Laten Marco Borsato en Linda de Mol kijkcijferrecords sneuvelen?

Na een mediastilte van ruim een jaar laat Marco Borsato op zaterdag 13 maart weer van zich horen in een groot, exclusief tv-interview met Linda de Mol. Gaat dit tweetal kijkcijferrecords breken?

Marco Borsato en Linda de Mol © William Rutten, Roy Beusker

Linda de Mol tuigt een special van haar programma Linda’s Wintermaand op om uitgebreid met Marco Borsato te praten over wat er allemaal is gebeurd nadat uitlekte dat hij keihard vreemdging van zijn vrouw Leontine Borsato. “Ook blikt Marco met Linda vooruit op de toekomst en bespreken ze waar hij op hoopt en wat hij verwacht.”

Showbizzelite

Het grote interview tussen deze twee kopstukken uit de showbizzelite zal worden uitgezonden vanuit de A’DAM Toren in Amsterdam-Noord, dat een mooi uitzicht heeft over de hoofdstad. “Vanuit haar vertrouwde fauteuil en in de haar kenmerkende open sfeer voert Linda haar gesprek met Marco.”

Linda zelf zegt: “Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje dus ik ben heel blij dat het er nu toch van gaat komen. We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar. Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen. Hij is dan ook de enige gast in deze special van de Wintermaand.”

Kijkcijferrecord?

Twee van de beroemdste mensen van Nederland die met elkaar in gesprek gaan. Gaat dit een kijkcijferrecord opleveren? Het vraaggesprek is door SBS 6 recht tegenover de première van het tweede seizoen van Lego Masters op concurrent RTL 4 gezet en dat zou een flinke klap kunnen betekenen voor de Ruben Nicolai-show.

Als er van tevoren niet te veel fragmenten worden vrijgegeven, heeft het Marco- en Linda-interview alles in zich om meer dan 2 miljoen kijkers te gaan scoren. Dat is Linda de Mol nog nooit gelukt met Linda’s Wintermaand of voorganger Linda’s Zomerweek.

Rutte-record

Tot nu toe staat het record van beide programma’s op de uitzending met Floortje Dessing en Mark Rutte afgelopen december. Daar keken 1,9 miljoen mensen naar.

De top drie meest bekeken afleveringen van Linda’s talkshow ooit wordt afgemaakt door de uitzendingen met Igone de Jongh en Louis van Gaal in 2015 en die met Eva Jinek en Albert Verlinde in 2014. Daar keken beide ruim 1,4 miljoen mensen naar.

Top vijfjes

De top vijf van meest bekeken afleveringen van Linda’s talkshow ooit:

  1. Floortje Dessing en Mark Rutte (2020): 1.881.000 kijkers
  2. Igone de Jongh en Louis van Gaal (2015): 1.431.000 kijkers
  3. Eva Jinek en Albert Verlinde (2014): 1.414.000 kijkers
  4. Loes Luca en Martijn Krabbé (2014): 1.410.000 kijkers
  5. Tjitske Reidinga en Ali B (2015) 1.389.000 kijkers

De top vijf van minst bekeken afleveringen:

  1. Sophie Hilbrand en Johan Derksen (2018): 782.000 kijkers
  2. Ilse DeLange en John van den Heuvel (2018): 814.000 kijkers
  3. Claudia de Breij en Epke Zonderland (2017): 841.000 kijkers
  4. Natacha Harlequin en André Hazes jr. (2020): 866.000 kijkers
  5. Ilse Warringa en Kjeld Nuis (2018): 886.000 kijkers

13 maart

Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato, een productie van Talpa Entertainment Producties, is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen