Na afslachting Eva Jinek ook Katja de klos: ‘Benen niet in make-up’

Wie regelmatig de Story leest kan er niet omheen: de rubriek waarin couturier Paul Schulten met zijn breinaald inhakt op de outfits van bekende vrouwen. Na onder meer Eva Jinek is nu Katja Schuurman de klos.

Katja Schuurman © William Rutten, RTL

Voor de gewone lezer vallen die outfits altijd wel mee, maar het deskundige oog van Paul is nietsontziend. Er is alleen één probleem: vanwege het coronavirus zijn er momenteel helemaal geen evenementen waar BN’ers met hun outfits paraderen. Daarom krijgt Paul nu al een tijdje foto’s uit het archief voorgeschoteld, die hij vervolgens volledig ontleedt.

Katja afgeslacht

De twee pagina’s die Paul elke week in de Story heeft, lezen als een soort genadeloze roast. Af en toe wordt het ook dolkomisch, bijvoorbeeld als hij over benen begint die niet gemake-upt zijn of over verkeerd gelakte teennagels. Wendy van Dijk kreeg juist een groot compliment, omdat zij als geen ander zou weten hoe je een grote tas draagt, namelijk over je schouder. Eureka!

Vorige week was de zilveren jurk aan de beurt die Katja Schuurman droeg tijdens het Televizier-gala enkele maanden geleden (zie de Linda-site voor de foto). Die outfit wordt door Paul echt he-le-maal door de mangel gehaald. Van het tasje (‘match totaal niet’) tot de schoenen (‘niet modern’) en van de jurk (‘polderglamour’) tot het kapsel (‘een aanfluiting’).

Fashionhel voor Katja

De reden dat Katja volgens Paul pas écht naar de fashionhel moet, ligt echter weer aan die been-make-up. “Ik roep het zo vaak: je gaat niet met blote benen naar een feest. Draag een panty! En als je dat écht niet wilt, zorg dan dat je benen helemaal in de make-up zitten. Anders krijg je, zoals hier, alle oneffenheden en adertjes te zien. Dat wil toch geen enkele vrouw?”

Een vrouw met oneffenheden en adertjes op haar benen: heel onsmakelijk inderdaad!

Ook Eva door mangel

Laatst lag ook Eva Jinek al op het hakblok van Paul; zij ook al om haar Televizier-outfit (zie hier de foto). Hopelijk leest de presentatrice het niet terug, want anders ligt ze drie dagen huilend onder haar talkshowtafel. Het begon al met haar tas (‘hier snap ik niks van’), maar ook haar jurk werd neergesabeld: “De jurk maakt haar onnodig zwaar.”

Het is echter vooral het kapsel waar Paul op inhakte. “Onbegrijpelijk dit kapsel. Ik snap er helemaal niks van! Wat een puinhoop. Ze heeft er écht niets aan gedaan. Of ze heeft voor de ingang van Carré een plensbui op haar hoofd gehad. Maar dit kapsel is werkelijk verschrikkelijk. Het past ook helemaal niet bij haar. Zo onverzorgd.”

Maxime Meiland

Voor de nieuwste roast van Paul Schulten kunt u, op afspraak, terecht bij de plaatselijke kiosk. In de nieuwste editie van de Story becommentarieert hij een outfit van Maxime Meiland.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen