Rob Kemps-imitatie in TV Kantine ziet er doodeng uit: ‘Lijkt Pennywise wel’

Carlo Boszhard en zijn collega’s hebben de kijkers van De TV Kantine donderdagavond de stuipen op het lijf gejaagd. De imitatie van Snollebollekes-ster Rob Kemps zag er echt doodeng uit.

Rob Kemps in De TV Kantine © RTL

Rob Kemps oogt tijdens zijn carnavaleske optredens altijd wat kolderiek met zijn afschuwelijke rode jasje en gele stropdas. Dat had zijn TV Kantine-imitator gisteren ook aan. Tot zover prima werk, maar bij de visagie is er iemand echt gruwelijk uitgeschoten. De nep-Rob Kemps leek wel een soort vogelverschrikker of een personage uit een horrorfilm.

Pennywise

Kijkers thuis kregen er echt buikpijn van. “Jezus Rob Kemps is wel enorm slecht gelukt. Lijkt Pennywise wel”, zegt kijker Thijs. En Tassie: “Hier ga ik zeker een nachtmerrie van krijgen.”

Ook Sandra wist niet wat ze zag. “Jezus Rob Kemps lijkt wel een afgekeurde Thunderbird.”

En Televizier-journalist Jef Willemsen: “Jeetje, de Rob Kemps van De TV Kantine is een kruising tussen Hans van Willigenburg en een plastische chirurgie proefpop. Gelukkig klopt de zachte g.”

Jigsaw

Kijker Arno moest ook gelijk denken aan een horrorfilm. “Wow! Ben ik de enige die Rob Kemps in De TV Kantine op Jigsaw uit de Saw-films vind lijken?”

En Ranhgyll: “Wat erg! Rob Kemps ziet eruit als een combi tussen The Joker en de enge buikspreekpop van Kippenvel uit de jaren 90.”

Niek: “Achteraf vond ik Dirk Kuyt beter lijken dan Rob Kemps nu.”

Sanne vindt dat de visagie hier een steek heeft laten vallen. “Het bewijst dat alleen een rood pak en piekhaar nog geen Kemps maakt. Wel jammer, want de rest is echt knap gedaan.”

Tweets

De hele serie met tweets van geschokte TV Kantine-kijkers vindt u hier. De uitzending van De TV Kantine kunt u terugkijken via RTL XL.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen