Gerard Joling: ‘Gordon heeft met iedereen bonje, zelfs met zijn familie’

Gerard Joling vindt dat Gordon wel heel erg om zich heen aan het slaan is in de rel rondom zijn hondje Toto. Hij wordt er een beetje moe van dat de SBS 6-ster overal dreigt met juridische stappen.

Gerard Joling © RTL

Zelf vindt Gerard Joling dat hij niets verkeerd heeft gedaan. “Ik heb één interview gedaan bij Shownieuws en daar heb ik heel netjes gezegd, omdat hij al drie keer ofzo een hond heeft gehad, van: ‘Is het verstandig dat je weer een hond neemt?’ Eigenlijk zou ik moeten zeggen: ‘Ik praat er niet meer over’, maar hij was als een wesp gestoken.”

‘Zelfs met familie ruzie’

Voor de rest maakt het Gerard ‘geen bal uit’, zegt hij. “Laat hem lekker genieten van dat hondje en over doorgefokt gesproken: mijn vader en moeder zijn twee heel gezonde mensen en die hebben drie kinderen gekregen. Dat zijn mijn zus, mijn broer en met die doorgefokte broers en zusters heb ik in elk geval nog heel goed contact. Dat kunnen we van Gordon natuurlijk niet zeggen, want die heeft met iederéén ruzie. Dat is hartstikke jammer.”

“Voor de rest wens ik Gordon alle goeds, geniet van je hondje en vooral van je karakter. Ik ben op helemaal niemand boos. De reden dat hij zo ongelooflijk agressief is, van de week ook tegen Hugo de Jonge en andere mensen, dat zegt toch meer over die man? Laat gaan.”

‘Gordon klaagt iedereen aan’

Gerard vindt Gordon erg negatief. “Ik heb zo veel leuke andere dingen aan mijn hoofd. Ik heb tenminste échte vrienden om me heen en heb ook nooit met niemand in deze hele business oorlog of ruzie en die man heeft altijd met iedereen bonje en ruzie en klaagt iedereen aan en is woest. Als hij kwaad is, lekker zo zijn.”

“Ik ben op niemand boos, ik heb er ook geen reden toe. Ik heb mededogen met deze man en dat weet hij ook. Laat gaan, ik wens Gordon alle goeds, dus Gordon: het ga je goed.

Hondenbescherming

Niet alleen Gerard Joling, maar ook de Koninklijke Hondenbescherming wordt ondergekotst door Gordon. De SBS 6-ster heeft de koninklijke dierenorganisatie geroepen om zijn r**t te likken. “Ik begrijp het wel. Een hond voelt al heel snel aan als je kind”, zei Daphne van Essen van de Hondenbescherming gisteren in RTL Boulevard.

Daphne blijft wel bij haar kritiek. “Onze opmerking is echt bedoeld als advies, van: kijk uit, als jullie samen nog lang en gelukkig willen leven is het beter om het heel rustig aan te doen, zeker nu de pup nog zo klein is. Vandaar dat wij hebben opgeroepen om niet een online programma te doen met de hond. Dit is een Franse Bulldog en die hebben hele korte snuitjes, waardoor ze eigenlijk allerlei problemen ontwikkelen.”

Gordon trekt aan rem

Gordon heeft de kritiek op zijn hondje Toto zich heel erg persoonlijk aangetrokken en dat is ook best te begrijpen. Gelukkig is hij nu toch nog door iemand geadviseerd om even stil te zitten als je geschoren wordt. Goor neemt namelijk wat gas terug.

Gordon wilde gisteren niet meer reageren in RTL Boulevard. Luuk Ikink: “Hij trekt – misschien wel heel verstandig – even aan de rem. Hij zegt: ‘Even niet. Ik ben even klaar met nieuwe negatieve uitlatingen.’ Hij wil even niet meer en misschien is dat wel heel erg verstandig.”

RTL Boulevard

De uitzending van RTL Boulevard, met de ruzie tussen Gerard en Gordon vanaf 01:30, kunt u onderstaand terugzien.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen