Hengelo-exit is zegen voor SBS 6: Meilandjes op huizenjacht

Het is voor SBS 6 een zegen dat de Meilandjes worden weggepest uit Hengelo. Het levert in een klap hét thema op voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland: de tv-familie gaat op huizenjacht.

Chateau Meiland © Wessel de Groot

Waar de eerste drie seizoenen van Chateau Meiland draaiden om de bed & breakfast van de Meilandjes in Frankrijk, stond het meest recente, vierde seizoen in het teken van hun remigratie naar Nederland. Veel mensen vroegen zich af of de koek nu niet op is, maar niets is minder waar: de Meilandjes gaan namelijk op huizenjacht.

Weggepest door GroenLinks

Martien, Erica en Maxime Meiland betrokken vorig jaar een boerderij in Hengelo, maar de vergunningen bleken niet helemaal in orde en de gemeente wil geen uitzondering maken. “Ik vind het wel reëel dat er voor hen als BN’ers geen aparte regels gemaakt worden”, brieste een GroenLinks-politica voor de camera van De Telegraaf.

Het drietal moet dus wieberen en dat levert leuk materiaal op voor de nieuwe Chateau Meiland, die in maart in première gaat. Ze gaan met volle kracht vooruit. “Je kunt wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op. Ik vind dit jammer”, liet Martien eerder al weten in Linda’s Wintermaand.

Huizenjacht in volle gang

Volgens Weekend is de huizenjacht al in volle gang. Ze zouden terug willen naar Noordwijk en omstreken. “In het nabijgelegen Leiderdorp gonst het nu van de geruchten dat de Meilandjes hun oog hebben laten vallen op een enorme boerderij, die er te koop staat voor 2,75 miljoen euro.”

Martien Meiland laat aan Shownieuws weten dat ze deze boerderij niet gaan kopen. “Wel is er een bezichtiging geweest waar een cameraploeg bij is geweest, zeggen de makers van Chateau Meiland. De familie heeft nog meer huizen bekeken en hun huizenjacht zal in het nieuwe seizoen van hun razend populaire realityserie te zien zijn.”

Chateau Meiland is vanaf maart weer te zien op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen