Kopen Zonder Kijken-styliste Roos wordt typetje in TV Kantine

Kopen Zonder Kijken-styliste Roos Reedijk (45) lijkt al een typetje van zichzelf. De perfecte kandidaat om te worden gepersifleerd in De TV Kantine dus. En dat gaat nog gebeuren ook.

Roos Reedijk © RTL

Roos is een redelijk excentrieke styliste, niet in de laatste plaats om haar merkwaardige stemgeluid. Veel kijkers roepen op sociale media dat dit net een typetje is. Ze lijkt dan ook de perfecte kandidaat voor een geslaagde persiflage en dat is ook bij de makers van De TV Kantine niet onopgemerkt gebleven.

By popular demand

In de komende serie krijgen we Roos te zien in de populaire persiflagecomedy. “By popular demand in De TV Kantine”, schrijft Herald Adolfs, de eindredacteur van De TV Kantine en de vriend van Carlo Boszhard.

Wie precies in haar huid zal kruipen, is onduidelijk, maar het is waarschijnlijk dat Elise Schaap deze rol op zich gaat nemen. Zij persifleerde eerder al met succes Nikkie Plessen en Roos is toch wel een soortgelijk vrouwtje. Irene Moors is veel te bonkig om in de huid van Roos te kruipen.

Wat vindt Roos ervan?

Het lijkt erop dat Roos hier best om kan lachen. Ze vindt alle aandacht naar eigen zeggen super leuk. “Ik word aangesproken bij de bakker, mijn inbox van mijn Instagram loopt over en toen ik vanochtend voor het stoplicht stond te wachten werd het raampje van de auto naast me naar beneden gedraaid en riep een vrouw hoe te gek ze het vond.”

En de negatieve reacties dan? “Als je in de spotlights staat, zijn er altijd mensen die je niet leuk vinden. Of ik me wat aantrek van dat commentaar op social media? Nee, ik vind het wel grappig hoe iedereen zijn mening ongevraagd ventileert.”

Gekke stem

Roos staat er gelukkig dus lekker nuchter in. “Inmiddels heb ik genoeg ervaring om te weten waar ik sta. Ik weet zelf ook wel dat ik een gekke stem heb en dat ik maffe kleren draag. Maar ik focus me liever op de positiviteit die het allemaal teweeg brengt.”

Onderstaand de afgelopen aflevering van Kopen Zonder Kijken, met Roos vanaf 42:30:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen